hemmakväll!

vi kom hem nyss från älsklingens föräldrar, åt lunch där, riktigt gott.. alla fick en rostbiffsmacka med rostadlök, curry och majonäs! och sallad till det! riktigt gott! sen blev det prinsesstårta och min mage sa stopp. så ikväll blir det hemmakväll för mig, skulle hem till amie, men det är skönt att vara hemma när magen knorrar! (:

alexander har precis kommit in med en kopp chaite till mig, tänt ljus här inne i vardagsrummet och jag sitter i soffan med datorn och myser i flanellpyjamasbyxor och en tjocktröja. tänkte sjunka ner i ett varmt bad med mjukgörande olja och bara njuta! sen får vi se vad kvällen bjuder på. ska kika om det finns någonting på tv. annars kanske en film eller bara ligga på divanen under en filt och läsa en bok. vi får se (: mysigt ska det bli iallafall! älsklingen ska iväg på pokerkväll snart och jag hoppas att han får det riktigt roligt! (: men det vet jag ju!

jag tänkte planera lite för vardagsrummet. ska kika på tapeter på nätet och även gardiner, fåtölj och läslampa. får se om jag kan knåpa ihop något kollage sen (: söta sofia berättade vart som köpt sina gardiner och skenorna som dom hängt upp dom med och det var ju billigt (: så innan thailand ska vi till ikea och inhandla saker till det. tycker det är så läckert med gardinerna sådär från taket! kika in på hennes blogg så får ni se hur jag menar (:

ska surfa in på ikeas hemsida nu och kolla på nyheterna! (: hoppas ni får en jättemysig lördagskväll. ta hand om er och mys ordentligt! hörs senare! puss&kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback