hopp i säng (:

ska snart hoppa i säng, men först ska jag duscha och äta några mackor. är ritkigt hungrig och att sova hungrig är ingen höjdare! igår tog jag hem massa tidningar från mamma som jag lämnat kvar.. inredningstidningar som jag knappt läst i :D så nu är jag glad. sparar ju alla inredningstidningar som jag fått.. nio st hittintills till thailand. vissa är om massa julpyssel.. undra hur det kommer kännas att ligga på en vit sandstrand, titta ut över vågorna och läsa om julen.. hihi (:

amie åkte för 2 timmar sen och sen dess har jag slappat i soffan (: skönt! ätit några rutor mörkchocklad och druckit mitt te. kommer nog springa några vändor till toaletten inatt.. blev mycket te nu på kvällen. ^^ vi hade en mysig kväll med middag och film. dock var filmen riktigt b, så vi kollade på ensam mamma söker ist (: jag fixade om hennes blogg, enkel men fin! (: huvudsaken att gumman blev nöjd!

imorgon ska jag hem till helena och titta på deras lägenhet, ska bli jätteroligt att se den (: äntligen kan vi komma dit på middag också (: och sova över osv. mysigt! och det ska framförallt bli jättemysigt att få krama om helena igen. vi ses inte så ofta, men när vi väl ses vill jag bara krama om henne!! saknar henne verkligen. saknar dig gumman!

ska läsa min favoritblogg nu.. den enda bloggen jag faktiskt följer slaviskt. tror det är för att hela hennes blogg ger mig en feelgoodkänsla. hon är stark, framgångsrik och får en att tro på sig själv! jag tror verkligen på mig själv. har höga mål och bara för att jag varit sjukskriven ett tag betyder det inte att jag inte kommer klara av det jag vill. jag vill inte ha ett jobb där jag tjänar 14 tusen resten av mitt liv, jag vill plugga och få ut 30 i månaden. omöjligt? nej inte för mig, för jag vill och jag tror på mig själv. jag gillar ng hennes blogg för att hon inte ger upp och det gör inte jag heller (: hon är älskad och hatad.. dock förstår jag inte varför folk hatar så himla mycket.. avundsjuka kankse? har inte folk någonting bättre för sig? jag förstår mig i n t e på människor som smutskastar andra, snackar skit och beter sig som barnungar.. snacka om dåligt självförtoende. fy! människor som måste trycka ner andra för att kunna må lite bra själva.. men egentligen mår dom inte bra. sluta snacka skit people! tacka vet jag människor som är glada för att andra lyckas! dom människorna har bra självkänsla (: me like! så vilken är min absoluta favoritblogg då? jo blondinbellas såklart.

nu - mackor och sen duscha, mysa i sängen med inredningstidningar och sen sova (: upp imorgon vid tio tiden och iväg sen. hörs imorgon kära ni. må väl (: puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Life

Du ser mig! Det gör mig glad.

2008-11-02 @ 23:55:56
URL: http://isayno.blogg.se/
Postat av: sanna

hej vad kul att du hittat till min blogg. Tack för kommentaren. Ja jag köpte ju kubhyllor på Bolagret men de har tyvärr inte kommit upp än. Jag hoppas att min snälla pappa fixar det i morgon. Jag tror att det blir skruvade vinklar i hylla och vägg. Jag återkommer :-)

Kram

Sanna

2008-11-03 @ 10:48:32
URL: http://sannaslillavra.blogg.se/
Postat av: M

finns inget bättre än att ligga på en exotisk strand och läsa inredningstidningar medan solen steker och vågorna slår! vad härligt du kommer få det i thailand!! när åker ni? antar att det kanske är en bröllopsresa? hur länge blir ni borta? kanske står här i bloggen någonstans iof.. ska kolla.. :)



ha en fin dag! kramkram!

2008-11-03 @ 12:11:40
URL: http://gata9.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

I många fall kanske. Men jag är definitivt inte avundssjuk på Blondinbella trots att jag inte gillar henne. Tycker det finns bättre sätt att bli framgångsrik på än att provocera och se ner på folk som hon gör.



Men dig och din blogg gillar jag! :)



kram

2008-11-03 @ 21:41:50
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: fanny

jennica: visst ser det gott ut!! ska fixa ihop detnågon kväll och mumsa på :) jag ska nog också skippa kokos. kan inte komma ihåg att vi använde det :P jag skrev om människor i allmänhet som snackar skit. inte just om bella. jag tål bara inte människor som smutskastar andra.. vad är grejen lixom? :) hoppas du mår bra. jag tycker om dig och din blogg med :D kram

2008-11-03 @ 21:51:19
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback