kvällen!

mamma gick nyss. vi har haft en skitmysig kväll vi tre, jag mami och älskling! åt god middag, även fast jag knappt åt någonting, var inte så hungrig.. men det är jag nu så några kvällsmackor blir det snart (: vi ska försöka hålla oss vakna litegrann, älsklingen jobbar imorgon natt och jag är inte så sugen på att gå och lägga mig ännu. vill blogga lite för det känns som en evighet sen! och om mindre än en vecka åker vi och då blir det inte mycket bloggande, så jag får passa på nu helt enkelt

tvn står på och måns ligger i mitt knä. han är varm och det är mysigt att han kurrar och myser. han är verkligen mysig! kommer sakna ihjäl oss efter våra små troll. hur ska det gå i två veckor, när vi knappt kan få upp nycklarna ur fickan när vi står utanför dörren för att få träffa dom när vi varit borta i några timmar.. synd att dom inte har katt godis på taxfree, då hade vi köpt hem massa! det går nog bra och dom kommer ha det bra när vi är borta! det är jag säker på. men det är ändå jobbigt att lämna bort dom..

idag stoppade optikern i mina linser och ögonen var bra under hela dagen, kändes bra fram till kvällen, då blev det rött och jag valde att plocka ut dom. funderar på att köpa sånna linser som man bara har i på dagen och sen slänger dom på kvällen. så får ögonen vila. sen ska jag spara pengar till en ögonlaser operation. eller hitta ett par skitcoola glasögon. jag hittade faktiskt ett par idag som jag gillade! men skönast hade verkligen varit att slippa linser, slippa glasögon och slippa torra ögon.. och röda. 27500 kr.. kostar laser operationen.. någon som har så mycket som bara ligger och skramlar? :P haha. avbetalning är ett altenativ också. men det kan jag inte ta förens jag har bättre inkomst. alltså i början av nästa år. inga räntor eller så.. och det är ju bra. vi får se. hur som helst, det löser sig!

vi ska fika snart och skriva en packlista till thailand. jag har börjat kika lite vad som ska med. tänker inte ta med mig så jättemycket kläder, mest hotpants, tunna klänningar, linnen och bikini (: och flipflops! sen ska jag fylla min resväska med uppsydda kuddfodral i thaisilke. sånt tyg som är på mimou kuddarna ni vet. kommer sy upp massa färger och när vi kommer hem ska jag byta till röda kuddar och ha i soffan. kommer bli fint till röda lite halvglansiga julgardiner och en stooor guldjulstjärna i fönstret. jag ligger och planerar julpyntet och sandstrandspromenaderna omvart annat på kvällarna :P haha.

ska surfa runt lite. återkommer (: puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback