myspys!

hej allihopa! jag har haft en jättemysig kväll här hemma! har massa tända ljus, te, tittat på "tomten är far till alla barnen" som gick på tv och så har jag pysslat lite (: bla. med den här ljusslingan! det var ett himla knåp med den.. höll på med tejp först, men kom på ganska fort att det inte var en smart idé  så det fick bli tre små spikar och sen hängdes den upp istället! blev jättemysigt!

älsklingen skickade ett sms för 1,5 timme sen om att han led pokertävlingen! min duktiga älskling  får se hur det går! han trodde att han var påvägn hem snart iallafall. så jag ska göra lite kvällsfika till oss snart och krama om honom riktigt mycket när han kommer hem, har saknat honom som en tok!! ska bli riktigt mysigt att ha honom hemma igen (: min man!

imorgon ska vi upp klockan åtta och ställa oss och sälja (förhoppningsvis) massa kläder, skor, ljusstakar och andra inredningsdetaljer på en loppis i vårberg. ska bli jättekul (: och framförallt skönt att bli av med massa saker! rensa är skönt!

ska bädda upp sängen och ta fram mackor, pålägg och koka lite te till oss nu. älsklingen ringde nu och sa att han är hemma om en kvart! mysigt :D

hoppas ni sover så gott sen allihopa! puss&kram.







Kommentarer
Postat av: tessan

Gumman, du är ju verkligen så mysig som man kan bli! :) riktigt snyggt med slingan.. Hm, fick också en idé! Funderar på att göra det mellan hallen och v-rummet, skulle bli skit mysigt och snyggt! Du är så fiffig hjärtat! Hoppas du mår toppen? Jag mår super :)

Saknar dig massor bara! älskar dig.. puss puss

2008-11-09 @ 00:41:12
URL: http://youremyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback