söndagskvällen

ska snart sätta igång och packa. jag mår sjukt illa. har nog resfeber tror jag (: gah, nu närmar det sig. sitter i soffan och lyssnar på anna ternheim och myser med katterna. alex sitter vid sin dator. men vi ska sätta igång med packningen nu! sen blir det mys och gos i soffan med tända ljus och film! jag är sjukligt sugen på godis.. får rota lite i skåpet. ^^

idag har vi mest åkt bil. varit hos alexanders mormor, fick lite presenter av henne, hon är så söt. vi fick bla det här ikea stockholm fatet som är på bilden.. har kikat på det, men aldrig köpt det. superfint med frukt i på vardagsrumsbordet (: fikade lite där och sen åkte vi till alexanders mamma och hämta våra resväskor som vi ska ha med oss. likadana såklart :D åt ute i kista gallerian och jag höll på att kräkas av den feta maten. min mage tål inte beasås längre ):

nej, nu måste jag sätta igång. gud va kul att välja kläder som ska med till sol och bad. blir inte lika mycket som sist vi var i thailand.. använde inte ens hälften. sen har dom tvätterier där nere om man vill tvätta eller så köper man bara kläder.. billigt ju (:

hörs kanske senare. inga vettiga inlägg nu.. så nervös. hörs sen (: puss&kram!




Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej! Det fatet har jag , gillar det jättemycket. Kul att du fick ett. :) Ha en fortsatt fin dag! Kramiiis

2008-11-17 @ 11:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback