Thailand 2008/11/18 - 2008/12/03

Snart åker vi på våran bröllopsresan, efterlängtad som bara den. vi bokade våran bröllopsresa redan i januari i år. det är svårt att få bra hotell och då var nästan alla hotellrummen bokade på det hotellet vi ska bo på (: när vi har vinter här har thailand sin sommar där. så det är riktigt fint där nu. resan dit tar 10 timmar och vi kommer vara framme kl 02:00 svensk tid och 06:45 thailändsk tid. första dagen blir det nog att kämpa med att hålla sig vaken :P men vi får halv slumra i varsinn solstol på stranden (: det kommer bli så himla skönt! mysigt och underbart att åka! vi kommer hitta på massa mysigt! sola och bada såklart. åka till stan och shoppa, äta på mysiga restauranger, gå på långa strandpromenader hand i hand, åka på massa utflykter och bla besöka stranden "the beach" ni vet filmen med leonardo dicaprio, få massage (kostar 50 kr för en timme) samma med fotmassage.. ja listan kan göras lång! vi har med oss systemkameran och videokameran och ska verkligen fota mycket! (:

jag är riktigt trött nu.. har sovit runt fyra timmar i natt. kom i säng vid halv fyra. så mycket att fixa med. och vi kom inte hem från mamma förens runt tolv. men det gör ingenting vi kan sova på planet sen (: vi har med oss bärbar dvd spelare, varsinn mp3 fullproppad med bra musik, varsinn godispåse, chips (ifall man blir hungrig) handsalva (jag blir riktigt torr på planet), tidningar och böcker.. och dricka och mat finns ju ombord (: så vi klarar oss nog.

jag dukade fram till frukosten igår med tekulor och tallrikar och så.. ska bara tina mackorna och ta fram pålägg sen väcka mig tröttis därinne. ni anar inte hur tomt det är utan katterna.. var tvungen att säga god natt som vanligt till dom igår, enda skillnaden var att jag inte fick något svar ): kommer sakna dom så mycket!

hoppas nu att ni får två riktigt mysiga veckor! och tänd gärna första ljuset i adventsljusstaken åt oss (; vi är ju inte hemma då. vi hörs när vi är i thailand! ta hand om er nu! puss&kram! (: här har ni vårat hotell.. massa bilder.



här är en av poolerna på hotellet. vi kommer ha utsikt över havet, mysigt va (: det ser man på bilden med.



här är stranden vi kommer ligga på!



vi har rum med dusch och bubbelbadkar! lyx :D



Kommentarer
Postat av: Tanya

Ha det riktigt fint och mysigt nu när ni är där! =) Kram!

2008-11-18 @ 09:13:13
Postat av: Rebecca

Hoppas ni får en fin resa! Hotellet ser ju helt underbart ut.

2008-11-18 @ 09:49:41
URL: http://femtioniokvadrat.blogg.se/
Postat av: Malvi

Ha en underbar resa och ta hand om varandra!

2008-11-18 @ 12:34:03
Postat av: Maria

Hej! Brukar följa din blogg, är också sjukt inredningsintresserad :) Tänkte bara tipsa - skippa the beach-stranden, var i thailand i två månader i vintras, bland annat där, och den är helt sinnessjukt överbefolkad av turister, båtar, folk överallt, och inte alls så vacker som i filmen. När ni ändå är i krokarna, åk till Bamboo Island, några kilometer norr om Phi Phi, helt orörd strand, turkost vatten och kritvit sand. Ta med er mat, finns ingen restaurang där - men en av de vackraste stränder jag sett! Hoppas ni får en underbar resa!

2008-11-18 @ 12:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback