thailand 22 november

hej pa er (: just nu sitter vi pa hotellet, ska snart ga och lagga oss. klockan ar halv tolv pa kvallen har. borjar bli lite trott. vi har varit ute i stan och kollat runt i affarer och varit hos varan skraddare. lite besviken da tyget jag letar efter kostar multum eftersom det ar handgjort.. och det blir tro det eller ej, billigare i sverige! sa jag sparar mina pengar istallet och koper kuddar sen nar jag kommer hem! (: idag har vi legat pa straden heeela dagen. fran klockan nio pa morgonen (direkt efter frukosten) till klockan fyra, sen gick vi upp pa rummet, duschade och krop ner i sangen och tittade pa "don't mess with zohan" eller vad den nu heter.. det kostar 10 kr att kopa en dvd film har och vi tog ju med oss min barbara dvd spelare, sa det var mysigt att titta lite pa film (: sen slocknade vi och sov i tva timmar, bestallde roomservice middag till hotellrummet och sen begav vi oss som sagt till stan. vi skulle gjort en utflykt idag, men vadret var lite upp och ner sa vi aker pa onsdag istallet! (:

nu har vi varit har i sex dagar, tror jag och vi borjar komma in i det har livet. ar helt underbart! kanns befriande. alskar miljon har. livet ar sa latt pa nage satt. alskar att susa fram i en oppen tuk tuk (deras sma mini bussar som ar som taxibilarna har) se nattlivet pa gatorna, massa och ater massa sma mysiga belysningar overallt och sma sota restauranger, shoppingen ar oandlig, den varma luften och doften. thailand. ett land som man verkligen aker tillbaka till om man varit har innan. helt underbart. idag nar vi var och badade och var ganska langt ut sa var vattnet fortfarande helt transparent. sanden ar kritvit och helt mjuk. aa, helt underbart. njuter for fullt. det har ar den basta brollopsresan ever (:

ska ga till rummet nu och titta pa korten vi fotat idag (: och vi har faktiskt blivit ganska bruna! man ser tydliga linjer fran bikinin (: kul va!

hors snart igen! ta hand om er. puss&kram!



Kommentarer
Postat av: tessan

Hoppas ni blir bruna och fina som pepparkakor, lagom till jul! :)

Ni verkar ha det kanonmysigt gumman. Har du fått mina sms? Jag har skickat några stycken men inte fått nåt svar tillbaka? :(

Fortsätt ha det så mysigt och varmt medans vi fryser och har snö här och går med vinterjackor :D haha..

Saknar dig gumman<3 puss puss

2008-11-22 @ 23:07:01
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Hej!Vi skickar o skickar,tror inte det går fram!Om ni ser detta,skicka ,SNÄLLA!till min epost.PUSSAR

2008-11-23 @ 14:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback