myskväll


mamma sitter i soffan i vardagsrummet och jag ligger på sängen med datorn i knät och roomservice på tv (: mamma ville se, bonde söker fru och jag ville inte missa sista avsnittet när dom är vid radhuset.. så, ibland är det toppen med fler tvapparater! (: vi ska titta på film sen "popcorne" heter den. verkade mysig! kärlekskomedi. vi har gjort det amerikanska risgodiset.. och det var ruggigt gott! ska äta lite mer sen till filmen (: imorgon är det torsdag och alexander är ledig! vi ska ha myskväll med god middag, film och bara massa kärlek. jag har yoga imorgon också, skönt! tyvärr är det bara några ggr kvar.. kommer missa dom två sista gångerna också när vi åker till thailand. men men, så är det (:

känner mig helt avslappnad i hela kroppen, ingen stress, bara lugn. känns riktigt skönt! lyckokänsla som sprider sig från topp till tå  ska sätta på mig en velordress och raggsockor, göra te till mig och mamma och tända massa ljus!

ha en jättemysig kväll allihopa! (: njut! puss&kram





Kommentarer
Postat av: Helena

Du kan se det på deras hemsida! är det 5:an va?

2008-11-05 @ 21:02:45
Postat av: Pinar

Hello Kitty gör mig knäsvag ^^

2008-11-05 @ 21:31:46
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Marielle

Men guuud! Vart finns denna velourdress?? VILL HA!

2008-11-06 @ 08:27:09
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Marielle

Jag ska genast in och kolla om dem har den på hemsidan. Det gör absolut ingenting att den är grå och rosa. Det va bara bättre för min egen del:).

2008-11-06 @ 13:46:46
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback