G l a s ö g o n o r m

ska lägga mig i sängen nu och titta på beck som börjar kl 22.00 mysigt va (: längtat efter det hela kvällen. är inte speciellt trött, sov ju ganska länge idag. men det är perfekt, för då hinner jag läsa lite innan jag somnar.. två kvällar i rad har jag somnat så fort jag lagt huvudet på kudden med lampan tänd.. (: knas. sitter och tittar på "stjärnor på is" förstår inte hur dom lyckas med det där.. duktiga är dom iallafall. sitter och hostar för fullt, tog precis en slurk hostmedicin som jag fått utskriven, hoppas det ger med sig snart! det verkar så redan nu.

imorgon ska vi hem till alexs föräldrar och syskon. alex lillasyster fyller 20 år och det blir lite kalas (: jag ska försöka sminka mig lite.. för att dölja mina hängiga ögon.. får se hur lyckat det blir.. hrm. jag trivs icke i mina glasögon kan jag säga. skämms när jag går ut. ser ut som en mupp. fast det är bara jag som tycker det.. eller så ljuger alex och mamma, haha (: men jag har dom heller än att vara halvblind. jag har ärvt två saker av min far.. närsynhet och åksjuka.. tack pappa!! hoppas ögonen läker snabbt nu. jag saknar mina linser!  alex sa att han tycker att jag är sexig i glasögonen. haha! han är inte bra på att ljuga. men han försöker ju iallafall. sötnos! men jag skojar inte när jag säger att jag får skavsår bakom öronen och på näsan. aj.

nej, nu ska jag värma vetekudden och titta på film. sov så gott sen söta ni (: puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Pinar

Tack!

Åwh, hostmedicin är supergott =)

Kram kram

2008-10-04 @ 21:57:35
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha äsch du ser säkert jättebra ut! Du får lägga upp en glasögonbild, blir ju nyfiken på hur dom ser ut (och du i dom).

2008-10-05 @ 13:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback