christmasfeelings

jag har riktigt ont i ögonen nu.. suttit här och pysslat med julklappar och halloween inbjudningskort.. att stirra in i datorskärmen i 4 timmar är inget jag rekomenderar (; men snart är jag klar.. då ska jag plåga mina ögon lite till och kolla på film. haha (: ska göra några mackor och te.. just nu har jag länsat en chokladask vi hade hemma...! hrmf. fast det är ju lördag! får skylla på det. ^^

idag på ögonsjukhuset bläddrade jag igenom en gammal "damernas" en jultidning.. mycket tips på julklappar och nu längtar jag som tusan tills vi ska in till stan och gå och strosa runt och köpa klappar! julen är helt klart den bästa årstiden på året. hela kroppen fylls med mys! love it.

här är lite bilder från våran förra jul.. jag längtar ju inte mndre direkt (;







nu ska jag fortsätta med mina julklappar och kolla på film sen (: ha en mysig kväll. puss&kram.



Kommentarer
Postat av: M

hej!! vad roligt att du gillar min blogg och tack för din kommentar! :)

vilka härliga julfoton du har, får en precis som du säger att längta till jul! så himla mysigt med alla ljus! (hängde upp en ljusslinga på balkongen idag.. men frågan är om det kanske inte är liiiite tidigt. men fasiken, ser ju så mysigt ut! ;)



jo, det där med ramar runt fotona verkar du ju fått koll på nu (har tittat lite längre ner på dina inlägg) men iaf: du är inne i photoshop, sen trycker du på "markera allt", efter det på "ramlinje" (där du fyller i "insida") tadaaa! :)



hoppas allt är bra annars!

kram M

2008-10-18 @ 23:09:39
URL: http://gata9.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback