kanelte, tända ljus och mys med katterna

sitter nergosad i soffan med ett latteglas från indiska med kanelte, nam nam! haft pyjamas på mig hela kvällen och duntofflorna som jag älskar att ha på mig i soffan på kvällarna. dom värmer gott om dom kalla fossingarna!  månsen ligger här brevid mig ihopkurad och vilar. så söt!

utanför är det storm och regnar. känns som att klockan är mitt i natten. så mörk nu. men det är mysigt och jag myser för fullt. om 19 dagar sitter vi på flygplanet, då är det mörk för vi åker vid fyra och kan tända dom små lamporna som man har vi varje säte, titta på massa dvd filmer (har bärbar dvd spelare) läsa inredningstisningar, sova, kramas, pussas, mysa, lyssna på bra musik och bara lääängta efter 14 dagar i thailand. sol, bad, äventyr, god mat, shopping, kärlek och massa massa underbar tid med min äkta hälft. min älskling.. mitt allt! kommer ni stå ut utan mitt babbel i 14 dagar? jag vet att jag kommer sakna bloggen och er som läser förbaskat mycket. men dom har ju internet på hotellet.. så några inlägg ska jag väl kunna slänga in :D så det gäller att mysa nu.. ta vara på hösten och så. jag älskar ju den här årtiden.. förr gjorde den mig deprimerad och låg, men ju mer jag ta vara på dagarna, desto mer försvinner höstdeppet. varför vara deppig när man kan vara glad lixom..! inget man väljer dock.. men man kan göra allt för att slippa deppigheten och jag gör allt. och jag slipper den också.. skönt!

kvällen är ung, men jag ska försöka att komma i säng ändå. måste rota bland mina äldre inredningstidningar.. vill ha någonting att läsa.. sparar ju alla till thailand nu.. så rota ska jag!

nu ska jag prata vidare på msn.. (hör och häpna jag är inne på msn.. som aldrig händer typ)

puss&kram godingar!





Kommentarer
Postat av: Johanna

Lyx med thailand 14 dagar, kommer dock toksakna dej o bloggen.. krama om

2008-10-30 @ 23:01:51
URL: http://familjenkorb.blogg.se/
Postat av: Marielle

Det te finns här hemma med. Lika lakrits teet. Vi brukar beställa med en grossist vissa gånger så vi köper hem i kartonger. Vi är nämligen också stora tedrickare:).

2008-10-31 @ 09:06:44
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback