Lördagskvällen

hej på er. hoppas ni har det bra. jag sitter i soffan och kikar med ett halvt öga på lyxfällan som jag missade innan. fötterna är på bordet och en kudde bakom ryggen (; slappt precis som det ska vara en mysig kväll som denna.  har precis ätit en jättegod middag tillsammans med älskling som var jättegod. en riktigt höstgryta! mums! invigde dom nya stora vinglasen som vi köpte förra veckan också. riktigt fina!

sprang runt och tände massa ljus. det börjar bli dax att åka till ikea snart igen och bunkra upp ljusförrådet (: för det går åt en hel del ljus här hemma. men det är ett måste på hösten och vintern. jag vill ju ändra om till lite höstigare färger i vardagsrummet och kom på att vi har massa kuddar på vinden hemma hos mamma. måste dit någon dag och kika vad det är. ändra utan att slösa pengar (; i thailand ska jag sy upp kuddar i olika färger. sist vi var där sydde alex upp jättefina skjortor. tre st för runt hundra lappen. så kuddfodral kan ju inte kosta många kr (: dom har jättefina tyger i thailand och det ska bli kul att välja bland alla hundratals olika. tygerna är sånna som är samma på mimou kuddarna. lyx att få dom så billigt! (:

idag efter frukosten tog jag en dusch, klädde på mig mössa, varma kläder och gick ut och powerwalkade i en timme. innan det förberedde jag te till älsklingen, skrev en lite kärlekslapp till honom och sen när han gick upp drack han sitt te och jag väntade på honom (: satt vid sjön på ett berg och myste, tittade ut över vattnet och andades frisk luft. underbart! (: sen möttes vi upp, åkte och handlade kött till middagen och åkte hem. lyssnade på våran låt, dansade lite tryckare (det är ju så mysigt) lagade mat tillsammans och älsklingen dammsög. sen åt vi ihop. mysigt!

ikväll blir det bara mys här hemma. ska införa min "regel" och stänga av datorn vid 22.00. beck går på tv. så antagligen ligger jag i sängen då. i nytvättad pyjamas och bara mysa under täcket (:

hoppas ni får en jättemysig kväll. puss&kram på er (:



min lördagsfrukost. fullkornsmackor med skinka, ost och gurka. och en kopp höstglöd te.



Kommentarer
Postat av: Pinar

Woohoo det blev headern som jag tyckte om :D

Ha en trevlig kväll!

kram

2008-10-04 @ 21:43:12
URL: http://nooshis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback