mysigkväll!

sitter på golvet i vardagsrummet och blir kittlad utav älsklingen. liite svårt att skriva då (; vi tog en paus i filmen och nu är han ute i köket och gör te till oss! massa tända ljus här hemma och i soffan sitter vi och kramas och har det mysigt! mår så himla bra när vi är nära! underbart! ikväll efter yogan åkte vi och handlade till varma mackor som vi gjorde när vi kom hem, åt framför filmen (: veckohandlar imorgon ist. helgen är proppfylld med saker..

fredag - psykologbesök, möte med UV, veckohandla och sen på kvällen ut och äta med helena, bio och tjejkväll (:
lördag - städa här hemma, födelsedagsfika hemma hos tessan & thomas kl 14.00 thomas fyller 23 år idag (: hem till mamma på middag och fota stövlar och jackor och andra vintersaker som ska ut på tradera (rensade idag)
söndag - gå på stockholmsmässan hem&villa, kolla på massa inredningssaker! spännande! (: på kvällen kommer alexanders mormor och morfar på middag!
måndag - mysdag och tvätta mellan 18-21

sen tisdag och onsdag har vi inget planerat. blir nog höstpromenad i villaområdet ner till vattnet och sitta och mysa där (: och bara ta hand om varandra.

nu ska vi kolla vidare på filmen. hoppas ni har en mysig kväll (: puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej Fanny! Kika gärna inom tv4.se och kika på min krönika. Säg gärna vad du tycker om den! :)Allt bra med dig? själv tror jag att jag har en förkylning på G. :S I morgon fyller jag 35, jisses va? På lördag ska det bakas tårta, vi firar lite då i stället eftersom gumman ska på disco i morgon. :) Det blir chokladtårta. Kommer du över?!! ;) Skulle vi höras i luren snart lr det blir inte förrän år 2020? ;)



Puss puss & kram kram! :D

2008-10-09 @ 22:33:45
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback