mysigt

är hemma hos mamma nu (: hon håller på att laga middag. blir blomkålsgratäng, som vi skulle ätit igår, men inte hann pga akuten. ska bli riktigt gott. är hungrig. tog med mig laptopen så jag kan blogga ikväll också. fast det lär inte bli så sent med tanke på hur dåligt jag sov inatt. kommer nog somna runt elva skulle jag tro. tagit med mig några inredningstidningar som jag ska ligga och läsa innan jag somnar! adolf får hålla mig sällskap (min mops) och om han snarkar för mycket slänger jag ut honom (; han snarkar värre än en vuxen karl. hihi. har suttit och tittat på gamla kort. plockade ut några som jag ska visa älsklingen sen. jag var verkligen fet när jag var liten. fem valkar på varje lår och bilringar på hela magen. jisses. men det är sött med tjocka bebisar! har fått mina glasögon nu och alex sa att jag var jättefin. helt okej, men det känns väldigt ovant. men jag vänjer mig nog (: himla skönt att slippa anstränga ögonen iallafall.

ska hjälpa mamma med middagen nu och duka, tända ljus och göra det mysigt (: måste koppla in hennes dvdspelare också. vill titta på film efter roomservice.

ha en jättegosig kväll allihopa. hörs sen. puss&kram.



me and my mom.



Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

Vad ung din mamma ser ut! fast jag har för mig att jag har läst nånstans att hon var väldigt ung när hon fick dig?

Vad annorlunda du ser ut också förresten! Fast lika snygg som nu såklart =) Är det ögonbrynen som gör skillnad? och luggen såklart!

Fyy, låter inte kul med ögat! lättare att ha ont nästan var som helst förrutom i ögat haha!

Är lite nyfiken på att testa såna linser jag med, kanske får ta tag i det... Just nu har jag glasögon när jag går hemma, och endagarslinser när jag är bland folk typ. Men jag vet hur du menar, glasögon kan vara snyggt, men jag känner mig inte alls snygg i dom!

Min dag har varit bra, skön och bra!

Hoppas du mår bra, trots ögat, och att du och din mamma får en bra kväll!



kramar

2008-10-01 @ 19:53:41
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Pinar

Hotmama :O Trodde det var din kompis!

2008-10-02 @ 19:00:20
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Va supersöt du va på den bilden! (annars oxå såklart!) O söt mamma :)

kram

2008-10-02 @ 23:43:50
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback