sängdax!

ska lägga mig i sängen nu och läsa topp hälsa. men innan det blir det en snabb dusch.. bara skölja och tvåla in kroppen. sover så mycket skönare när jag duschar på kvällen (: inte undra på att min body butter är slut så som jag duschar..!  måste åka till farsta någon dag och köpa en ny cocos body butter. får bli lite rik och berömd innan bara.. dom är inte billiga direkt.. det tyckte jag dock ibörjan när jag använde den och den räckte i ett halvår.. det gör den inte nu kan jag meddela..!

imorgon ska jag träffa en tjej som läser min blogg också (: ska bli jättekul. lite pirrig är jag minsann. hon vet ju massa om mig, men jag vet ingenting om henne. det blir nog bra! vi ska gå på second hand och kika. samma som jag och alexander var på idag. får hoppas att vintagestövlarna är kvar. då ska jag norpa dom. och lägga ut på tradera.. kostar 25 kr st.. det är ju ingenting! frågade när vi var där om det alltid är så billigt och det är det. mwhihi. usch. farligt! speciellt när det ligger så nära oss. varför varför skulle jag komma på att det låg en second hand där?!  iallafall.. får ta med mig lite pengar imorgon. någon hundra lapp eller så. idag köpte jag vintagestövlarna för 25 kr och en svart och vit randig polarn och pyret tröja för 15 kr. gillar den! ska bli fun fun att ses imorgon iallafall. halv två ska vi ses. hon lär ju känna igen mig.. får se hur länge jag står där och ser dum ut innan jag hittar henne, haha (:

imorgon går jag upp vid tio. äter min havregrynsgröt med kanel och mjölk och frukt. saknar mina smoothies på morgonen. men det blev så jäkla dyrt i längden. vi dricker det på helgerna nu istället. helglyx (: sen ska jag duscha, sminka mig och hitta något att ha på mig. sen möta upp bloggläsaren (;

sov gott nu alla underbara. vi hörs imorgon! puss&kram!








Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej! Studsar in och önskar trevlig helg! Hoppas du mår bra. :) Ska strax cykla till bussen, ska till sjukan.





Kraaaaaaam!!

2008-10-17 @ 10:30:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback