solsken och höstlöv

vilken underbar dag. solen skiner även fast det är några moln på himlen. massa höstlöv på marken i rött, orange och gult. så vackert! kan inte titta nog. ska ut och fota senare tänkte jag. lite höstbilder. kom hem från ögonakuten nyss. och vet ni vad. det är läkt. har dock fått en liten ärrbildning. men det är inget som kommer störa som tur är. synen har inte blivit sämre och jag är lycklig! nu känns det mer än okej att ha brillor på sig i fyra veckor.. för jag kan fortfarande se, och det, det är helt underbart (: gladglad!

ska snart koka lite vatten och äta nudlar. blir fullkornsnudlar.. lite nyttigare iaf (; är hungrig och det måste gå fort.. för jag vill krypa ner i sängen hos min sovande älskling och kramas. saknat honom så mycket! känns skönt att vara hemma. trivs så bra här. ikväll är det yoga.. måste kolla upp vägen hur man tar sig dit komunalt. har ju bara åkt bil in innan. men det kan nog inte vara allt för svårt. sen ikväll ska jag avvärka iallafall minst en film. mysigt med film tycker jag. sitta i pyjamas i soffan, dricka te och ha massa tända ljus. mysa med katterna och bara vara. that's nice.

fick en rolig kommentar igår.. la ju upp bilder på saker jag märkt, bla. glasburkar där vi har råris, fullkornsris, fullkornspasta mm.. i en av burkarna ligger alexs saffransskorpor som han bakade förra veckan.. så var det någon sötnos som skrev "men man kan väl inte ha fiskpinnar i en glasburk i skafferiet" skrattade så jag höll på att ramla av soffan. lät så gulligt. så nej. vi har faktiskt inte fiskpinnar i en glasburk i skafferiet.. vi äter inte ens fiskpinnar.. inte färdiga dock.. hemgjorda, visst. men ja.. det är saffransskorpor (:

nu - äta, sen mysa! puss&kram.



ser det verkligen ut som fiskpinnar?!



Kommentarer
Postat av: Annica

Du hade verkligen tur i oturen, skönt att du inte fick sämre syn.



Hoppas du får en underbar dag.

2008-10-02 @ 11:50:02
Postat av: carin

Åh, jag blir så sugen på skorporna. Blev dom goda? Hade ni mandel i? Jag har frågat min mamma om ljusstaken, hon kommer inte ihåg vart hon köpt den. Men jag ska tänka på dig om jag får för mig att sälja den nån gång =) Hoppas dina ögon är/blir bättre =) KRAM

2008-10-02 @ 18:31:16
URL: http://carinparin.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

haha, samma färg kanske men njae, inte ser det väl ut som fiskpinnar haha, det va roligt :)

2008-10-02 @ 23:38:11
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Marielle

Fiskpinnar hahahahahha vems kulle få för sig att ha dem i annat än frysen om man ens har dem hemma? Hihi det va klart dagens roligaste jag hört:D!

2008-10-03 @ 09:48:31
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Jackie

Det ser ju exakt ut som fiskpinnar!!!

2008-11-18 @ 20:30:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback