Tuesday

sitter och tittar på lucifer (en av våra katter) som leker med min tepåse (pepparmynta) jag tror minsann att han är lite smått beroende av den lukten..! för vem vill tugga på en blöt urvriden tepåse frivilligt?! knaskatt!

jag vaknade inte alls nio.. eller jo jag vaknade nio av att klockan ringde (måste verkligen byta ringsignal.. den som jag har nu är alldeles för sövande för mitt eget bästa) snoozade såklart tusen gånger och när jag vaknade några timmar senare så kändes min skalle som en stor pumpa.. släpade mig ur sängen och in på toaletten.. tvättade ansiktet i iskallt vatten och gick ut på balkongen, andades och kände hur ångesten försvann för att jag inte kommit upp i tid. i bland måste man förlåta sig själv för att man inte kommer upp och är hurtig.. huuu.  ett liv utan rutiner är inte någonting jag vill rekomendera. hör och häpna! jag längtar (!) tills jag måste gå upp sju på morgonen, åka till ett jobb och tjäna pengar! ett gott tecken  ringde stället jag ska börja på. ett steg närmare arbete och det sista steget också..! dom ringer nog upp mig under dagen! nu ska jag inte såsa längre.. måste verkligen komma igång! oh yes!

sitter som sagt och dricker mitt "lunch te" te är så frukansvärt gott. förstår mig inte på hur det skulle vara att inte dricka te.. hur kan man inte gilla det..? mysfeeling! mamma kommer över på filmkväll ikväll. riktigt mysigt! var ett tag sen hon var här. så det ska bli jättemys! ska hon få smaka på våra kanelbullar också. nu på dagen ska jag röja här hemma. tänkte städa lite och så (: och gå ut på en promenad i höstblåsten. mysigt!

hörs sen (: puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Te är min vardagliga dryck. Dricker bara örtteer och inget i som socker eller honung ens. Ett bra sätt å få i sig vatten med. Synd jag blir så kissnödig bara;).

2008-10-20 @ 15:18:55
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej hej! Vart ska du börja jobba någonstans?!

Skönt att du känner redo nu. :)



KRAAAAAAM!!

2008-10-20 @ 17:34:24
Postat av: tessan

saknar dig massor hjärtat! Älskar dig.. puss puss

2008-10-20 @ 18:18:16
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

haha, jag säger tvärtom jag. huuuur KAN man dricka te? usch, jag tycker det är fruktansvärt äckligt. :) har en sambo som dricker varje dag.. har försökt men usch va vidrigt det e :)

kram

2008-10-20 @ 21:40:44
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej gumman!

Det var ett tag sen.. Hur mår du?

Du anar inte hur mkt jag saknar dig, tänker på dig hela tiden.

Jag hoppas att du mår bra o att du kommer ihåg mig..

O jag hoppas verkligen att du har tid att ses nån dag snart om du vill såklart!!



Saknar dig älsklingen min!!



Massa pussar din Rozelle

2008-10-20 @ 22:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback