frukost

ställde klockan lite tidigare än mig älskling. ska duscha och göra frukost till honom med färdigbredda mackor och varisnn kopp te, tända massa ljus och sen väcka honom. sitter och jäspar men är skapligt utvilad. somnade vid halv elva.. 1,5 låg jag och läste och myspratade med alex. han är så fin! är så glad att han är ledig i nio dagar nu. fy vad skönt! vi ska bara mysa, ta hand om oss och umgås riktigt mycket! idag ska vi ju på kursen. ikväll blir det någon god middag. har inte funderat ut vad än. kanske någon paj med en god sallad.. vi borde verkligen åka och veckohandla. får se om vi orkar det. och om jag hinner skriva en matlista.. det är inte lätt att hitta gi mat..! sen i morgon ska alex åka och handla de sista presenterna till mig, spännande (: och jag ska skriva ner vad vi ska handla och åka till mamma och morfar, så åker vi och handlar på coop forum eller nått annat stort ställe. där dom har allt (: morfar betalar maten och det är jag riktigt glad för. känner mig inte så rik.. ibland är det väldigt bra att ha en man som är rik dock! (; sen på kvällen blir det städa det som inte ska städas på tisdagen.. tvätta fönser, inne i badrummet, köket mm.. sätta upp hatthyllan (som jag målat vit) och fixa lite småsaker. sen på tisdag fyller jag 23.. och mamma, morfar och älskling firar mig på morgonen med paket och fika. vi har alltid traditons fika med wienerbröd och varm chocklad (: sen åker mamma och morfar hem och vi ska laga massa mat. mycket plockmat! ska bli kul som bara den. älskar ju att laga mat (: sen vid sju kommer gästerna. 16 st blir vi med mig och alle. mysigt! sen har vi ingenting planerat resten av veckan. ska titta på film, mysa och slappa. så får vi se om vi åker och hittar på någonting. jag ska ju på arbetsträning såklart. men annars är det lugnt (:

nu ska jag duscha. typiskt, för måns kom och la sig i mitt knä nu..

ha en mysig dag (: puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Tycker du att det går bra med wienerbröd på morgonen? Jag har svårt att äta sött innan jag fått i mig annat först. Du får gärna lägga upp din matlista på bloggen så jag kan få lite recept på GI mat:).

2008-09-07 @ 08:39:41
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: tessan

Saknar dig hjärtat! :( längtar till tisdag, då får jag krama om dig hårt, det var jätte lääänge sen nu!! Älskar dig! puss puss hälsa alex :)

2008-09-07 @ 16:31:03
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Denise

jag tänkte bara säga hur glad jag blir av att läsa din blogg, jag är bara 15år men du skriver så speciellt så jag tror att åldern inte har någon betydelse om man ska läsa. jag läser faktiskt din blogg varje dag och bara väntar på att du ska skriva mer och mer! Jag gillar verkligen din stil, jättehärliga kläder och du ser jättebra ut! Jättekul det du lägger ut som "dagens outfit" och jag sitter här helt avundsjuk. Haha, vad jag babblar men du verkar verkligen som så jättetrevlig och härlig

Ha det härligt, och snälla fortsätt skriv!

Kramar.

2008-09-07 @ 18:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback