god natt allihopa!

god kväll (: ska snart gå och lägga oss. skönt! imorgon är det söndag och vi ska hem till mina småbrorsor (dom är iof inte så små längre) den äldsta chris fyller 15 år idag och vi ska hem till dom på fika imorgon runt fyra. mysigt! måste till farsta och köpa nått skoj. blir med all sannorlikhet ett presentkort (: jag har inte träffat mina bröder på fem år.. så det ska bli riktigt kul, även fast jag är lite små pirrig...!

ikväll har vi varit hemma hos mamma på middag. vi blev sju st som åt och hade det trevligt tillsammans. rotade bland våra prylar vi har kvar hos mamma och fick med oss lite mer hem.. bla. massa smutstvätt. saknat vissa saker mkt. bla flera vita badlakan "living" från hemtex. måste boka tid i våran tvättstuga och tvätta igenom allt. det tar ju sån tid när man inte har torktumlare.. ska bli skönt sen när vi renoverat i tvättstugan (vi ska bygga tvättstuga i vår gå in garderob")

innan vi åkte till mamma överaskade älsklingen mig med fika, tända ljus och sällskapsspel. han är den bästa min tuss. gör vardagen så himla mycket mysigare. älskar honom såå! det är mysigt med sällskapsspel. köpte några st när vi var på ullared sist. jag och helena ska dit i början av nästa år och då ska jag shoppa inredning! inte så mycket för deras kläder.. men inredningen är skoj (:

men nu är vi hemma och ska göra oss iordning, borsta tänderna och krypa i säng. ska bli så himla skönt! (: tänk att det kan vara så skönt att sova. när man var liten ville man vara uppe och nu längtar man tills man får sova. börjar bli gammal (;

i veckan blir det bättre med bloggningen. min darling jobbar i 9 nätter. börjar nu på måndag kväll.. så mina kvällar blir till att pyssla här hemma, blogga, titta på film och mysa med katterna.. låter inte helt fel va (:

nu - sova och pussas med prinsen. puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback