godmorgon (:

hoppas ni sovit gott. idag är det måndag, början av veckan, men jag är fortfarande ledig (: har slutat på arbetsterapin, var där mycket längre än vad som var planerat, men nu är jag ledig därifrån. om några veckor ska jag börja på ett annat ställe där dom utövar yoga, träning, och meditation. man får sy, pyssla, träna på gym, simma mm. kommer bli så kul (: det är träning till ett riktigt jobb som jag tänker klara med i januari. nytt år och det känns bra med en ny start. det är inte lätt att komma tillbaka till jobblivet efter 3 års sjukskrivning..! men jag är påväg och de sista månaderna har det gått snabbt fram om man tittar tillbaka. i'm proud.

den här veckan ska jag (om jag inte är lika sjuk som nu) åka till gamla stan, ta en promenad där. sätta mig på en mysig fik och dricka te och läsa i en bok. gå på museum och titta runt lite. måste träna på att göra saker utan alex.. blir lätt att jag bara sitter hemma när han jobbar. ändring på det!

har precis ringt och bokat julbord till mig och älsklingen den 7 dec på bergendal en mysig herrgård. längtar! det blir bara några dagar efter att vi kommit hem från thailand. ska prata med mamma och mormor också så vi kan gå till något julbord med dom också (: det gjorde vi förra julen på ett mysigt ställe. min mormor brukar vara himla bra på att hitta mysiga julbord!

ska koka lite tevatten och ha honung i min hals svider. göra några mackor och väcka min vackra man (:

hörs senare. ha en underbar dag! puss&kram.



Kommentarer
Postat av: <3

Varför var du sjukskriven i 3 år?

2008-09-29 @ 12:15:29
Postat av: Mysan

du är bäst - jag SAKNAR dig!

2008-09-29 @ 13:54:21
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

Hejsan!



Krukan i sovrummet köpte jag på jobbet. Tyvärr finns den inte i vitt. :( Det var nämnligen det jag först ville ha. :)



Visst var dahlahästen fin? :) Har precis kommit hem. Ska varva ner lite nu. Hörs gumman! Kram kram

2008-09-29 @ 15:01:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback