Godmorgon! (:

sovit gott? det har jag i mellanåt. är så sjuk.. så jag hostar och har mig på nätterna. det värgar lixom ge med sig. bara bita ihop och hoppas på att bli frisk snart. sitter och knaprar på strepsils, känns lite bättre i halsen utav dom.

alex är ute i köket och plockar ner saker som jag rensade ut till loppisen vi ska stå på, på söndag. blev en hel del ljusstakar, ljuslyktor, oanvända underlägg, brickor, skålar mm.. muggar som vi aldrig använder. ska hem till mamma ikväll också och rensa bland våra saker där. får se hur mycket vi får med oss (: blir ju kläder också. dock sa han som jag pratade med att det var svårt att sälja kläder om dom inte var nya.. och det är ju de flesta jag säljer.. köpt, provat, legat i skåpet. så jag hoppas lite blir sålt!

snart ska vi äta frukost. min älskling är söt och fixar. så får jag vila och sitta här. sen ska vi göra oss iordning och åka till stan. ska gå in på en av stockholms största granit och titta på alla höst och vinter nyheter dom har! sen blir det en promenad vid vattnet och kanske en fika. sen ska vi svänga förbi loppisen och kika in vad de andra har för priser och hur det går till.. även till helena och lämna några saker hon bor i närheten så. sen ska vi hem till mamma och hämta sakerna vi ska sälja!

sen hem, titta film och bara mysa (: hoppas ni får en mysig dag! puss&kram.



början av min utrensning (:



Kommentarer
Postat av: Marielle

Vad ska ni sätta för priser på dem?

2008-09-27 @ 21:14:02
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Lär ju inte bli svårt att sälja dem fina sakerna :) Hoppas det går bra för er idag! kram

2008-09-28 @ 15:29:33
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback