Hallen just nu

jag blev trött på att hallen var så himla omysig så jag piffade till den häromkvällen.. innan min födelsedag hade vi ingen hatthylla eller skoställ.. slängde in jackor och skor i en garderob. typiskt mig att ha välsorterat och oraniserat på utsidan och ett kaos på insidan..! skärpning fröken löken (: men iallafall,. jag målade våra gammla hallmöbler vita, de var i ek innan.. samma med spegeln. snodde med mig våra svarta korgar från mamma som stått och skräpat och ställde på hatthyllan till mössor och vantar i höst/vinter och lånade även en vit ljusslinga från jullådan som fick pryda den vita spegeln. tog även ner dom fula taklamporna som suttit i hallen som den förra ägaren så snällt lämnade kvar så vi kunde se någonting (: och fick upp våran fina svarta mio lampa.. har en likadan bordslampa som står på vita högblanka sideboardet i hallen. (vi har en stor hall) så den syns inte på bilderna. är riktigt nöjd. känns skönt att få ha det lite mysigare och finare tills vi ska renovera i hallen i början av nästa år (:







Kommentarer
Postat av: Rebecca

Vad mysigt med ljusslingan sådär. :) Tänkte också ta och måla vårt skoställ och hatthyllan vita. När jag får tummarna ur.. ;)

Kramis!

2008-09-15 @ 21:11:46
URL: http://femtioniokvadrat.blogg.se/
Postat av: Fia

Har jag missat att du lagt upp bilder på det renoverade vardagsrummet eller du har inte lagt upp några? =)

2008-09-15 @ 21:44:01
URL: http://poljubac.blogg.se/
Postat av: Marielle

Vad mysigt det blev med belysningen. Måste var asådär julafton aktigt då ni släcker på kvällen och det lyser sådär magiskt i mörkret:). En fråga! Äter inte katterna på sladden?

2008-09-16 @ 09:07:41
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback