hello darlings

förlåt för min crapiga uppdatering idag. får bli bättre imorgon. (: har haft fullt upp.. idag har det varit en jättemysig dag. är helnöjd! gick upp sju. duschade, klädde på mig, fixade håret, sminkade mig och sen körde alex mig till bussen för att jag var så seg.. hah (: han gjorde mackor till mig som jag åt på bussen också. han är så söt min älskling ♥ sen gick jag upp tillo arbetsterapin, sydde klart mina ljusrosa pyjamasbyxor i flanell (dom blev jättefina och sköna) och började på en vetekudde. gör en med "kanaler" så inte vetet ligger i ett hörn. inne påsen är vit och ytterpåsen är ceriserosa. bara rosa saker (: sen tog jag bussen hem. mötte en gammal klasskompis från gymnasiet och pratade lite, sa hej då och gick på en mysig liten promenad i solen. så jäkla underbart väder. har varit det i flera dagar nu. älskar det! mina fräknar ploppar fram på en gång och det gillar jag (; andades in massa frisk luft och begav mig hemmåt. satt vid datorn en stund och sen började jag pyssla här hemma. rengjorde köket noggrant och plockade ur och i, i diskmaskinen. väckte baby och drack en kopp te med honom innan vi städade resten av lägenheten. åkte och handlade till middagen. lagade mat, det blev potatisgratäng, kött, vitlökssmör och massa sallad. vid sju kom amie och sebbe på middag och för fem min sen gick dom. har verkligen haft en trevlig kväll. skrattade så jag har kramp i kinderna nu. min kusin är en härlig person och hon har hittat en himla go kille också (: åt middag och drack en liter (bokstavligt talat.. enorma muggar från indiska är mina favoriter) så nu kommer vi springa på toa många grr innan vi somnar (;

ska tvätta av sminket och hoppa i säng. älsklingen är ledig nu och det är så himla underbart att gå och lägga sig med honom. saknat det så mycket. kramas, läsa och ligga tätt intill i mörkret.. kan det bli bättre?! nix!

nu ska jag som sagt.. göra mig klar inför natten. lovar på heder och samvete att jag ska blogga mer imorgon. har saknat det idag.

hoppas ni haft en lika mysig kväll som vi har haft. sov så gott nu. puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback