hemma idag igen.

vaknade med feber, otur! ska vila idag också. ringde arbetsterapin och min arbetsterapeft tyckte att jag skulle vara hemma och vila upp mig. och hoppas hoppas att jag kan gå imorgon! vill ju sy mina pyjamas byxor! sen ringde jag till tatuerarstället och han sa att jag verkligen inte ska tatuera mig om jag är sjuk, som jag trodde. jag jämrade mig och sa att jag väntat på tiden i 4 månader, och han skrattade och lovade att daniel som ska tatuera mig skulle ringa upp mig och bestämma en ny tid, inom kort (:

älsklingen kom hem nyss och jag har visat bröllopsalbumet för honom, han tyckte att det var så fint (: ni har ju sett fotona som finns albumet, men jag ska fota utsidan av albumet också.. och visa.

jag är riktigt sugen på att pyssla idag. men vet inte med vad. hade varit så kul att sy kuddfodral, men min symaskin står hos mamma fort. fick aldrig med mig den när vi flyttade. men den måste jag få hem snart (: det är ju så lätt att sy kuddfodral också, så det går på ett kick! ska köpa tyg någon dag också.

ska äta några mackor med kalkon och dricka en stor kopp te. är hungrig!

puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback