hemma och trötta

hej på er (: nu är vi hemma och är väldigt trötta, är glada att vi fick middag hos mamma ikväll efter "the secret" kursen. för att ställa sig och laga middag efter åtta timmars informationskurs om hur man ska göra för att må bättre och få det liv man vill leva hade inte varit kul.

vi är riktigt nöjda med första dagen av kursen och jag har antecknat massor som jag ska dela med mig av. skulle helt ärligt tycka att det skulle vara sjukt kul och givande att jobba som coach. att hjälpa människor att må bättre. tror att jag skulle vara riktigt bra på det. jag är bra på att få människor i min närhet att må bra, så varför inte sprida det vidare till andra också?! (:

imorgon ska vi vara där vid tio igen. ni får ursäkta min frånvaro på bloggen. men jag har verkligen sett fram emot den här kursen och nu ska vi gå och lägga oss och sova så vi är riktigt utvilade imorgon! (: ska bläddra lite i elle interiör innan jag släcker lampan. någon mysstund med baby blir det nog inte. han har varit vaken i 27 timmar nu.. gick ju aldrig och la sig när han kom hem i morse från jobbet stackarn. men han har varit på hugget idag ändå (: har verkligen lärt oss mycket om oss själva och om våran relation. alla tyckte vi var så söta ihop (: vi vände verkligen ut och in på oss. och när jag beslöt mig för att verkligen gå vidare och fölåta min pappa för det han gjort så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. men efter kändes allt mycket lättare. jag mår bättre nu!

vi åt lunch på en kina restaurang vid östermalmstorg, jag åt sushi. riktigt gott. och till middag blev det ungsbakad lax med citronsås och potatis. mormors specialitet (mums)

kul att ni gillade förra inlägget om katterna, vi satt och diskuterade när vi åt lunch att ni kanske skulle tycka att jag skämtade om bulimi (jag vet att det stavas så, jag var bara sjukt trött när jag skrev inlägget) men det var bra att ni såg det med glimten i ögat. jag är en skojare och skrattar ofta åt mig själv.. och ibland måste man ta allt med en klackspark (;

nu står hjärtat och tittar på mig med hundögon. han vill sova. så nu ska jag tvätta av sminket och borsta tänderna. hoppas att ni sover så gott. saknat bloggen idag!

puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Mysan

jag saknar dig:(

2008-09-06 @ 23:18:16
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback