måndagsmys

måndagen startade vid tio tiden. låg och myste med älsklingen och sen gick vi upp och alex gjorde iordning en riktigt mysig och god frukost med te i dom stora turkosa sia muggarna. satt länge och pratade och drack vårat te och sen begav vi oss till soffan och tittade på extra extra på nätet, blondinbella var med och det var himla kul. jag gillar henne (:

sitter fortfarande i soffan, har läst massa bloggar. har så många jag vill hinna med att läsa varje dag, men tyvärr hinner jag inte så det var mysigt att få se vad alla gjort (: ringde mamma också och pratade med henne. hon är också sjuk och är hemma idag. stackars ): morfar är hemma och tar hand om henne iallafall (:

yankee candle "clean cotton" ljuset är tänt och det luktar ljuvligt. alla borde få ha ett sånt ljus (: luktar alltid ren tvätt här hemma. glad att jag fick det när jag fyllde år. det brinner i 150 timmar, så det är värt 250 kr.. även fast det känns mycket. mysigt med tända ljus, älskar att det börjar bli så mörkt ute nu på kvällarna (:

ska läsa min plaza kök och badrums guide nu och duscha varmt sen och sätta på mig nytvättade mjukiskläder. skönt (:

puss&kram.




Kommentarer
Postat av: hanna b

SV : fanny - helgen som var? alex sa att du skulle ringa mig eftersom du inte var med när jag gav er bilderna, vi skulle ju prata om det då. men jag fick inget samtal så jag tänkte att du kanske ångrat dej.. du kan maila eller smasa eller ringa mig om du inte har det (ångrat dej alltså). :)

2008-09-15 @ 13:20:45
URL: http://hannabjorkstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback