modell för en dag.

idag har jag skrattat så mycket så jag grät och vek mig. fick knappt luft. (då vet man att man har en jäkligt roligt sällskap, haha) tack ida gumman för idag (: efter arbetsterapin som var 9-12 åkte jag in till stan och mötte upp ida och åkte till en studio där dom sminkade oss och fotade oss. jag köpte tio bilder. har inte alls råd. får sälja något värdefullt jag äger, haha (; kul var det iallafall. och fotografen var riktigt söt, estet-tjej från topp till tå, converse, stor stickad kofta, stickad mössa och ruffsigt hår.. fick till och med hennes nummer. dock var det inte för att vi skulle dejta som vi skojade om utan för att jag skulle messa henne om vilken hårfärg jag använder, hon gillade den skarpt. iallafall när jag messat vad det var för hårfärg messade hon tillbaka och tackade och nu har vi visst en dejt (; en fikadejt iallafall. och hon ville fota mig mer. fast utanför studion. helt gratis. kul va (:

efter modellandet gick vi hand i hand till kebabhouse och åt smaklös mat, kycklingspett med sallad. smakade ingenting. luft. så var dom riktigt otrevliga också, skrev åt en gammal gubbe ): var på vippen att gå fram och säga ifrån.. men då hade vi nog blivit utslängda..

sen hämtade älsklingen upp oss och han fick träffa ida med (: hon fick honom att skratta med tokan. hon plockade fram sitt inbjudningskort som hon fått (mitt kalas den 9 sep) och påpekade att det faktiskt stod att man skulle ringa och säga om man skulle komma, och det höll vi ju med om. så hon plockade upp sin mobil och ringde mig när vi sitter vid samma bord och meddelar att hon gärna kommer på min fest! haha. jäkla tok. skrattade åter igen så jag grät och folket runt om tittade roat på oss (:

har precis ätit middag, dinkel med avokado, rödlök, ruccola, äpple och kyckling. mätt och belåten. tog bort sminket innan maten och satte på mig pyjamas, morgonrock och fårskinnstofflor, allt i babyrosa. gulligt va (: blir massa mys i soffan i kväll. bloggning, film och sova tidigt. är helt utmattad. imorgon ska jag upp vid sju..! man uppskattar verkligen helgerna när man "jobbar" i veckorna (:

här kommer bilderna från idag. ursäkta min allvarliga min på alla bilder. svårt att slappna av framför någon man inte känner juu.





















nu blir det film. puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Malisen

fin bilder =)

2008-09-01 @ 21:33:27
Postat av: Pyrah

Du är ju så söt så att det nästan inte är sant! :) Jättefina bilder! Kram

2008-09-01 @ 21:52:51
Postat av: Jennica

Sååå fina bilder!! Den som ändå blev så bra på bild :) kram på dig

2008-09-02 @ 02:18:23
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Marielle

Vad är de du använder för smink och i vilken ordning lägger du på det gumman? Sen älskade jag den röda tunikan du har:)!

2008-09-02 @ 09:08:46
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Leva

Hej Fanny!

Ligger efter inne på din blogg, måste läsa ikapp lite...men såg dessa bilder och var tvungen att kommentera...WOW

Kanonsnygga!!!! Du är en riktig pingla du :)

Härligt att ha nytagna fina kort!!!

Ha en härlig dag!

Varma stora kramar

2008-09-02 @ 15:09:14
URL: http://mininreresa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback