myskväll med min älskling <3

sitter i soffan med rosa pyjamas och rosa tjocka sockor, med älsklingen och tittar på juno (: sugen man blir på att skaffa barn! det kommer bli så mysigt och perfekt när vi väl skaffar (: ett par år till. vill ha en stadig grund att stå på innan.

älsklingen står i köket och gör en god ost bricka med brieost, päron och massa olika kex. mums! perfekt kvällsmys! och hör och häpna, man får käka det även när man går efter GI (: åt middag framför filmen också. hemmagjord tomat&potatis soppa med basilika. älsklingen är så duktig på att laga mat (: jag sorterade i skafferiet och plockade in matvarorna.. var nämligen och storhandlade idag. dom har byggt ut coop och det var himla kul att det var nytt (: myste runt i affären över en timme. folk tittade på oss och log när vi kittlade och pussade varandra. vi är som nykära. himla mysigt!

känner mig frusen och funderar på att hämta en filt. ska rota lite i skåpen och se vad jag hittar. annars värmer min skatt mig bra. han har masserat mina fötter och jag höll på att somna!

imorgon är jag ledig hela dagen och kvällen. har ingenting inplanerat och det är så himla skönt. ska blogga massor! saknar verkligen att blogga, men alexander som numera är min familj och att umgås och ha det mysigt med honom, går sålart före att sitta och pilla på datorn. får skärpa mig i veckan, nu jobbar han. ni får förlåta mig, men jag är världens toffel.. hah (:

ha det så mysig nu, så hörs vi. puss&kram.



ingen är så kär som jag är i dig.



Kommentarer
Postat av: Marielle

receptet på soppan tack:)?

2008-09-14 @ 22:18:58
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Marielle

Gud vilken snäll tjej du är som skriver upp hela receptet och hur man gör:)! Stor tack:D! Ska inhandlas till den idag:).

2008-09-15 @ 14:03:34
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback