nya kategorier

har fixat lite med kategorierna här på bloggen. hade massa bilder från våran gamla lägenhet (min mammas lägenhet som vi hyrde i andra hand) hon bor kvar i den nu och det är jag glad för, för jag älskar den lägenheten. men den kändes aldrig som våran.. eftersom det var andra hand osv (; iallafall, alla bilder från den lägenheten ligger i "våran förra lägenhet" och alla bilder från vår lägenhet som vi har nu ligger i "hemma hos oss" (: så ni hittar lite lättare. ska lägga upp fler bilder från här hemma. vi kommer renovera köket här näst, men då kommer det nya bilder såklart. kommer dock att sakna vårat 50-tals kök. det är himla charmigt.

fick en kommentar för någon dag sen om vart vi bor.. vi bor i trångsund (: ett jättemysig område med nästan bara bostadsrätter. vi bor precis brevid ett villaområde.. eller vi har villor runtomkring oss. 10 min till sjön och sandstrand och 2 min till trångsund centrum där det finns ett litet ica, en liten inredningsbutik, en pizzeria och ett värdshus. 5 min med buss till farsta centrum med 180 affärer. och 10 min med bil in till stan. (stockholm) vi trivs jättebra (: skulle lätt kunna bygga vårat hus i villaområdet här i trångsund (:

nu ska jag äta frukost. är hungrig! hörs sen (: puss&kram.



Kommentarer
Postat av: carin

sv: Hej =) Det mesta är bra med mig =) Hoppas det är det med dig också!? Ljusstaken i fönstret har jag fått av mamma för några år sedan.. tror att den kommer från något postorderföretag, om du nu menar den svarta som liknar den vita som du bloggade om för ett tag sen? =)

Den är riktigt mysig =) Längtar du som jag också till julen och allt julpynt? :D Kramar

2008-09-28 @ 12:31:19
URL: http://carinparin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback