sleepy

nu ska jag krypa i säng. ska bli riktigt skönt, börjar bli trött nu. och det trodde jag inte att jag skulle bli än med tanke på hur mycket jag har sovit idag  börjar känna mig bättre och bättre och det är jag glad för. jag återhämtar mig snabbt! har pysslat massor med bröllopsalbumet nu på kvällskvisten och det blir sagolikt vackert! kan knappt bärga mig tills jag får visa älsklingen  mmsade över en bild, liten sneeak peak. på framsidan av fotoalbumet är det en silverruta som man kan sätta ett foto i. blev ett svart vitt, det vi förstorade. fint (:

tänkte visa bilder på renoveringen. är kalt på väggarna just nu. men det ska upp en tavel-vägg på ena väggen med vita ramar i olika stl och svart vita kort som ska framkallas. sen ska ju tapeten upp också bakom soffan. har inte riktigt bestämt oss än. ruggigt svårt.



våran underbara soffa, den är mörkgrå och heter magnum bellus. så glad att vi valde kromade fötter till den. soffan med dom fötterna, det tyget och armstödsskydd som går att plocka bort och tvätta kostade 13.000 kr på finn soffan. kuddarna kommer från en dansk inredningsbutik som heter zone.. bordet är från blocket, fick det gratis, vi har det tills vi hittat det soffbord som vi verkligen vill ha (: på bordet står kivi lyktor från iittala och den svarta taklampan är köpt på ullared, även den är tillfällig. ska köpa en större vit och borra hål i taket så den hamnar över soffbordet.



listerna sätter vi upp innan min födelsedag (: väggfärgen heter "snö" och kommer från alcro. bakom soffan kommer en tapet tapetseras upp. vet inte vilken än. brevid soffan ska det inhandlas en fotölj i samma serie som soffan. den är riktigt snygg (: där kommer vi ha en "myshörna" med hörlurar, musik, tidningar, böcker och läslampa!



tvbänk i vit högglans från ikea. bestå heter den. tv 42" från samsung, dvd från samsung..



elementet spraymålades vitt och blev så himla mycket finare. älskar sånna här äldre element (: gardinerna är inte på plats än, men nu är vita panelgardiner uppe.

nu - sova! puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: Una

Jättefint! Ska bli kul att se när det är klart! Snygga kuddar som sagt;) inhandlade två likadana idag, tack för tipset! Ha en underbar dag!

2008-09-03 @ 17:49:23
URL: http://greenrealm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback