Söndag!

sitter och tar en paus i soffan. har rensat massa saker i klädkammaren och varit nere till källaren och städat där med. svettigt! ska fortsätta snart (: blir fint och luftigt. min kära man har en tendens att dra hem massa enligt mig skit som bara ligger och skräpar "kan vara bra att ha någon gång" nu är det slut med det! urk. mår illa av alla sladdar, dosor och prylar som ligger överallt. hoppas han blir glad när han vaknar... och inte tycker att jag har städat bort honom. sakerna ligger ju i källaren.. hade inte samvete att slänga sakerna. men det måste bli skärpning.. hade ni gillat att era pojkvänner tog hem halvtrasiga saker prylar, teknik, ja allt som sedan ska ligga och lagas någon gång för att sedan kanske vara bra att ha till någonting. hua. alex skärpning! jag mår bäst när det är ordning och reda!

ska tvätta några maskiner tvätt också. och rama in våran förstoring av bröllopsfotot. ska be alex att borra upp den sen (: kommer bli toppen! var ju i skärholmen idag med mamma och morfar. köpte lite underkläder, shampoo och balsam, massa städsprayer, lotion mm. sen en 70*50 ram på ikea. skulle köpt en vit.. men den var mer benvit än vit.. vill ha kritvit.. så det blev en svart. ska ha svara saker i hallen, så det blir nog bra. och sen en ny stekpanna. halleluja. ska bli en fröjd att laga mat (: den här blev det.

nu ska jag samla ork och fortsätta. hörs senare! puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Tanya

Vu har både kastruller och stekpannor (lite annat tror jag också) från ikeas 365+ serie.. funkar jättebra! och dessutom är dom snygga =)

2008-09-21 @ 18:53:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback