tisdag - det här är ett skämt, eller hur?!

hej på er. hoppas att ni mår bra (: jag mår bättre idag, fingret känns bättre och jag har tagit av bandaget. skönt, det var stort och ivägen en heldel. när jag vaknade imorse så var jag knallröd i ögonen. tog ut linserna (som jag borde gjort på en gång när jag blev sjuk) och hade sjukt ont i ögonen. ringde optikern och fick komma dit en timme senare. han kikade på ögonen och det visade sig att jag fått en kraftig inflamation. vad är odsen lixom.. akuten tre gånger på två dagar. haha! inge kul alls det här. men och andra sidan har jag alltid tur och hellre ha otur några ggr i klump, än flera gånger utspritt. typ. kan inte sitta här länge, det bränner nått så sjukt i ögonen så jag tror jag måste vila dom..! sitter hemma hos mamma nu. alex droppade av mig här och mamma ska följa med mig in till st: görans ögonsjukhus.. kommer nog få sitta där ett antal timmar så jag hoppas vi får i oss lite mat innan (: jag köpte även glasögon idag.. helt okej bågar. kommer inte få ha linser i på ca tre till fyra veckor.. så det var bara att välja ut ett par. fick dom 700 kr billigare. snäll optiker va (: så jag betalar tusen kr för både bågar och slipade glas i.. mamma är snäll och betalar brillorna sålänge för jag har inte råd med extra utgifter nu. glasögonen är kantiga och stålbågar i brunt.. passar bra till min röda hårfärg. gillade dom mycket (: får dom redan imorgon. så jag får stå ut med att se som en kråka idag.. dock har jag fått bättre syn sen sist.. det var ju bra (:

uppdatering 20:43

glömde uppdatera inlägget innan.. har varit på ögonakuten och har en kraftig inflamation i vänster öga.. kul va..! kl 21:00 ska jag börja ta två olika ögondroppar och göra det en gång i timmen.. det blir alltså inte mycket sova inatt för mig. kommer ställa klockan och försöka sova imellan. det blir nog bra (: hade jag inte åkt in hade risken för att bli halvblind varit väldigt stor. så det var bra att jag åkte om man säger så.

nu ska jag gå ut med adolf och sen ska jag fika med mamma och sen kör hon hem mig. tänkte gå och lägga mig och läsa och försöka vila lite innan jag måste upp igen och droppa! sånt är livet (;

här är en av sakerna jag märkte igår. fint va (:


Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Attans vilken otur gumman. Först fingret och nu ögat. :( I bland ska allt strula på samma gång. Hoppas att du snart blir kry. :)



Krya-på-dig-kramar!!!

2008-09-30 @ 22:23:08
Postat av: Lina

usch, stackars! sägs ju att en olycka sällan kommer ensam...

vet hur jobbigt det är med ögoninfektioner och skit. man klarar knappt av att det är ljust omkring en. förbaskade linser! X-/

men bättre att det kom idag än på nån viktig dag, eller semestern eller så.

hoppas du kryar på dig snart!

2008-09-30 @ 23:09:06
Postat av: Madde o Abbie

Jag har utmanat dig på min blogg. Hoppas du antar utmaningen :) Kram Madde o Abbie

2008-10-03 @ 02:20:44
URL: http://maddes-cali-dreamin.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback