underbar födelsedag!

underbar födelsedag har jag haft, är jättenöjd (: tack snälla ni för era grattishälsningar också, det värmer! dagen började med att jag vaknade tidigare än vanligt såklart. så är det alltid. gick upp och panik städade undan massa i köket eftersom morfar och mamma skulle hit och fira mig på morgonen. sen när alex klocka ringde fick jag gå och lägga mig (: somnade och en timme senare, precis 10:02 när jag föddes kom mamma, morfar och älsklingen och sjöng med fika och paket! så mysigt!

iallafall av älsklingen fick jag följande: flowerbomb parfymen av viktor & rolf, en gi kokbok, hårinpackning från frissan som luktar så gott!, två gråa "fårskinnskuddar" från hemtex, största glasburken med yankee candle clean cotton (luktar gudomligt gott i hela lägenheten) 10 fina kryddburkar från åhlens, fick även dymo ettikett skrivare till och ska pyssla likadant som fixa&dona (: en epilator/trimmer till benen mm... restaurang besök & bio någon kväll. blev så himla glad (: älskar parfymen, favorit!



en tröttis nyvaken ^^

sen hela dagen har vi lagat mat. det var inte lätt plockmat vi fixade.. avancerade minst sagt. men gott blev det och hela sällskapet gillade maten mycket (: kul. då är det värt allt slit. älsklingen städade och gjorde så fint här medans jag stod i köket. sen vid sju kom gästerna. hann precis sminka klart mig och klä på mig (: tända massa ljus och mysa till det. maten stod framdukad och när alla kommit skålade vi i champangeglas med sex on the beach och pina colada gott! sen åt vi massa mat och alla blev jättemätta (: alla fick tillochmed med sig varsinn doggybag med mat (;





älskade kusinen amie och hennes sebastian.



alex lillebror christoffer, älskar hans klädstil (:

efter maten ställde jag fram min rosa egengjorda prinsesstårta som blev himla god (: toppade den med en räkta rosa ros och den blev så fin (: dukade fram med te och tårta och sen fikade vi och jag fick öppna med paket fick:

a piece of cake av leila lindholm, presentkort på åhlens på 800 kr, massa stuff från body shop i kokos, pengar 3000 kr, vit samsung lcd tv till sovrummet, två vita orchidée blommor och jättefina andra blommor! blev jätteglad (:







alex bror har ännu mer kort (: han ska mejla över dom imorgon till mig så får ni se fler. nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen med min gose och bara mysa! imorgon är det arbetsterapi och sen hem och pyssla med massa saker (: sov så gott. puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Madde

Grattis! Ser ut som du hade en bra dag :)

2008-09-10 @ 00:55:14
URL: http://maddes-cali-dreamin.blogspot.com/
Postat av: Una

Grattis! Och välkommen till 23-årings-gänget;0) Ha en fin dag!

2008-09-10 @ 10:45:17
URL: http://greenrealm.blogg.se/
Postat av: jessica

Grattis i efterskott Fanny :)

2008-09-10 @ 13:53:10
Postat av: Martina

Grattis i efterskott, vad mysigt med frukost på sängen =)

2008-09-13 @ 19:08:32
URL: http://skepparegatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback