17 again

när vi var på bio förra gången så såg vi en trailer som vi verkligen tyckte om, en lättsam, rolig och bra film verkade det vara (: nu har den kommit ut! och jag beställde biobiljetter igår! ska bli jättemysigt att gå på bio på torsdag! alex fyller på på lördag så här är vår/min vecka:

söndag - åka och köpa 10 st högblanka köksluckor till köket. laga middag, myskväll med film!
måndag - träna på gymmet på dagen ca 1,5 timme. plugga på kvällen!
tisdag - lyra mellan 10 -13 livscoach möte.. 13:30 - möte med studievägledare på komvux, skriva in mig på massa kurser. skriva bokrecension på kvällen (bättre stämning då)
onsdag - 11:30 - 12:25 core pass på friskis&svettis. hem och skriva på bokrecensionen.
torsdag - lyra mellan 10 -12, hem vila och 21:00 går vi på bio. här kan ni se trailern (:
fredag - lyra 10 - 12. hem och vårstäda! (typ som flyttstädning) vi ska rensa i källaren (har massa bråte från renoveringen.. samma på balkongen) föreningen ställer fram en stor container! myskväll med älsklingen! slå in paket!
lördag - fira älsklingen med frukost på sängen och paket! (: umgås och bara mysa! på kvällen äter vi en tre rätters och sen vid 22:30 ska vi in till stan och göra en sak (som alex ska få i present av min mamma)
söndag - sovmorgon! bara mysa mysa mysa hela dagen! kl 15:00 kommer älsklingens familj & min familj på fika för att alex fyllt år! myskväll <3

hoppas ni får en jättebra dag! (: puss&kram och godmorgon!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback