Bokrecension!

nu är jag snart klar. har skrivit en bra grund och jag är jättenöjd. nu ska jag bara läsa i min engelska bok vad för frågor som ska flätas in och sen ska jag läsa igenom den om och om igen och se om det finns någonting jag kan göra bättre. jag satsar på MVG och jag hoppas jag får det! jag älskar att skriva och det märks.. för jag måste korta ner recensionen ganska mycket ^^

sitter på lyra nu och ska snart gå till bussen som tar mig till huddinge centrum och komvux. ska prata med en jättegullig studievägledare och skriva in mig på komvux. jag kommer hinna med 3 kurser på distans innan komvux sätter fart i höst! så nu: samhälle - 100p & psykologi A som är en 50p kurs. sen ska jag direkt efter psykologi A börja på psykologi B. så är jag klar med samhälle samtidigt som psykologi B. då ska jag ha sommarlov i några veckor och renovera köket hemma (: sen börjar jag på komvux i höst, läser matte A & svenska B i klassrum. och ett eller två ämnen på distans samtidigt. yey :D

äter lunch i huddinge på ett mysigt fik. för magen börjar kurra. sen åker jag vidare.

vi hörs lite senare (: ta hand om er! puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: anneli

Nu måste jag ta mig i kragen och skriva något som gnagt i mig länge. Jag har läst din blogg under en väldigt lång tid, den är så bra & du är så bra. Problemet är bara att typ sedan i julas eller något så har den börjat bråka med mig fruktansvärt mycket.



Du uppdaterar ju väldigt ofta (YES) och ibland om jag har varit borta eller något så jag inte har hunnit läsa ikapp på ett tag. Så mycket att det som hamnar på första sidan när man går in på din blogg inte är tillräckligt. Då gick jag alltid in i arkivet tidigare och valde tex. "december 2008", på så sätt kunde jag ju läsa ikapp mig. Men sedan typ nyår har det varit något krångel. Så att om jag nu vill läsa vad du gjort i början av april så går inte det, för trycker jag på "april 2009" så kan jag bara läsa vad du gjort efter den 18 april, och inte hela månaden.



Gud vad tjorvigt det här blev, men du kanske hänger med på vad jag menar ändå? Är det bara för mig det är såhär? För jag har inte problemet på någon annan blogg. Men klart att det ska hända på min favoritblogg.. Suck!



KRAM

2009-04-21 @ 14:39:34
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Vilken lyx att ha en bra o gullig studievägledare! Våran e en nedlåtande "gammal" tant.. inte så att man ser fram emot att gå o prata med henne precis. Men man kan ju inte få allt :)

kram

2009-04-21 @ 20:16:21
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback