Desperata husfruarna!

om en timme börjar mitt absoluta favoritprogram! wii (: innan det börjar ska jag duscha och sätta på mig mjukiskläder och tofflor! skönt. göra en kopp te och tända ljus!

kom precis hem från spinningpasset. svettats och kämpat lite extra idag med mer motstånd. shit vilken skillnad från första gången jag gick, då höll jag på att ramla av cykeln av svimfärdighet. phu! men nu är det betydligt bättre! snubblade in i lokalen 3 minuter efter passet börjat och skyndade mig upp på cykeln.. sen efter passet var det stress till bussen. haha. streeess. ska lägga mig på spikmattan i 10 min snart och varva ner. (varva ner på några spikar, haha)  men det är otroligt skönt! och avslappnande framförallt!

idag åkte jag till farsta och shoppade! kul att handla till sig själv (: har blivit en hel del inredning, men nu är det kul att köpa nya kläder, speciellt när jag gått ner massa. kom i ett par jeans i stl xs idag! helt sick. men jag köpte dom.. hade kostat 499 kr, och nu 100 kr! ska visa sen. kamerabatteriet laddar. det blev ett par till jeansleggings också i mörk demin. och tre "hippieband" ni vet sånna man har runt huvudet i pannan. jättefina! mitt hår börjar bli långt nu och luggen med. så det är jättefint med rött tjockt hår och ett svart flätat band runt skallen. fräknar i hela fejan osv. alex frågade om jag var med i that 70's show. haha! sen köpte jag två till presenter till älsklingen! är jättenöjd med det jag köpt till honom! även fast det har kostat en heldel, så är han verkligen värd varenda krona min kärlek <3

dagen har alltså varit toppen! vi åkte och köpte mer tejp på bauhaus också, så det ska jag pilla med senare om jag orkar annars gör jag det imorgon på dagen! sen på kvällen ska jag på middag hos en kompis! mycket trevligt (:

hoppas ni mår jättebra. ha en supermysig kväll <3 puss&kram vi hörs senare! med bilder på allt jag handlade idag!



hippiebanden!




Kommentarer
Postat av: Hanna

Sorry, är visst sm final i allsvenskan istället för DB idag! It konsult alltså? Va intressant, vilket område? Kramen

2009-04-07 @ 20:50:32
URL: http://greenrealm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback