Lördagskväll

hoppas eran lördag har varit bra! det har min! jag gick ut och gick på en 40 minuters rask promenad. gick faktiskt till farsta centrum.. hittade (: det var inte svårt, och det var en jättemysig väg! solen strålade och jag gick tillslut bara i linne (ja och byxor då)  jag var mer eller mindre blöt när jag kom fram så att pröva kläder var ju inget jag ville göra, haha. när jag tränar såhär mycket så har jag börjat svettas mycket lättare när jag tränar.. förut om jag tränade då och då, så svettades jag ingenting nästan.. jag kanske tar i mer nu? tur att man har en dusch (; väl i farsta gick jag till cubus och hittade jättefina byxor.. faktiskt harlembyxor som jag inte alls gillar, men dom här var inte i sånt slappt material.. mer som prasselbrallor. mörkgröna (min favoritfärg är just grön) och med lite lyster. låter som värsta kalasbyxorna (; men dom var riktigt fina. diskuterade mitt nya klädintresse med älsklingen som kom och hämtade mig sen med bilen och jag ska nog ta och shoppa lite nya vårkläder. 75% av min garderob känns som den består av mjukiskläder.. eller sånt jag inte längre använder.. så det ska jag minsann unna mig! får ge oss ut någon dag!

vi handlade mat och åkte hem, åt lite mellis bestående av naturell yoghurt och hallon, gott. men yoghurten är av det suraste slaget. satt och gjorde grimascher haha (: jag kör helt utan kolhydrater nu. måste få bort dom där jäkla extra kilona som bara vägrar gå bort. jag vill såå gärna komma i mina jeans.. jag kommer inte i några alls nu. mediciner som jag ätit gjorde så jag gick upp och att slänga alla dyra jeans känns ju inge kul (; så ett eller två, sen sitter dom som en smäck igen.. i hope.  haha (:

middag blev himla gott! torskfilé med stekta sockerärtor, morötter, färsk sparris och gul paprika. en sås gjord på majonäs och franska örter, salt och peppar och citron klyftor till det. ett glas vatten. och jag blev mätt och belåten. hjärtat fick äta kyckling, han äter inte fisk nämligen! men det gick ju bra det med (:

jag har precis gått runt och tänt all mysbelysning här hemma. ljusslingor, smålampor och tänt ljus! ska göra mig en kopp te innan robinson börjar... okej nu såg jag på tv.nu att det redan har börjat....

hörs sen (: puss&kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback