massa paket



nu har jag precis slagit in det sista paketet.. vill ni veta vad som finns i? (:

världens minsta förstärkare Trends Audio, här kan ni se hur liten den är. och tydligen är den lika bra som en som kostar runt tio tusen.. ja, jag fattar ju inte sånt :P men alle har pratat om den i flera månader..! och jag gillar små prylar, så ja :D det blev ett köp 1500 kr kostade den.

två biljetter till raw comedy club med magnus betner på göta lejon (imorgon 22:30 och håller på i två timmar) alex älskar sådan slags humor, jag med för den delen. ska bli sjukt kul att gå & få skratta! kostade ca 400 kr/st

ett par adidas superstar gympaskor, här hittar ni bild (: hans är måttligt slitna.. så nu blir han fin i vårsolen. 799 kr kostade dom.

ett halvt KG av secha lime te från kahls tehandel.. (det är hans favoritte och nu kan han dricka te så det rinner ur öronen.. det är en sjukt stor påse :P den döljer sig i den höga påsen med svarta ballonger (: kostade 160 kr.

en finstickad tröja från h&m, kommer vara fin att ha över skjortor. han önskade sig lite mer "fina" kläder för kontorsjobbet som driftchef. 249 kr kostade den.

ett par asballa björnborg kallingar från MQ i blått, turkost & gult (: dom sitter som en smäck (han har några par till) och dom är tydligen väldigt sköna också (: dom såg typ ut såhär har jag för mig.. fast i färgerna över. 199 kr kostade dom.

alla elvis böcker som han inte redan hade från samlingen.. så det blev fyra nya böcker. bla den senaste "hallå där kompis"  alla fyra gick på runt 450 kr.

en svart skarf från h&m i tunt material, skönt nu på vårkvällarna (: 79 kr kostade den.

tror ni han blir glad (: sen bio & middag såklart (tradition)

alex är bandlyst från bloggen tills imorgon (;




Kommentarer
Postat av: Johanna

vilka fina och rba grejer! gillade speciellt den där med ett halv kg te - lovely :D



<3<3<3

2009-04-24 @ 22:18:57
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback