Plugg-måndag!

God eftermiddag kära läsare och tack för alla krya-på-dig-kommentarer. jag tror minsann att dom hjälpt! (: för idag mår jag mycket bättre än igår.

jag har precis skrivit klart ett arbete i engelskan och är mäkta nöjd! ska ringa min lärare senast fredag och läsa upp det för henne i telefonen, så nu ska jag läsa läsa läsa högt så det blir ett bra flyt på texten. sen är det bara bokresentionen som ska in nästa fredag, och den har jag ju börjat på. skönt att slippa stressa. efter engelskan kommer jag läsa psykologi A & samhällskunskap på distans samtidigt.. sen har jag fyra veckor efter dom kurserna är slut och då har jag sommarlov och vi ska vi renovera vårt kök! (: om två dagar söker jag in på komvux, blir några ämnen där också. men kommer läsa det mesta på distans. det fanns mycket mer intressantare kurser på distans.. och inget mig emot. jag pluggar flitigare själv! i lugn och ro! kommer bli så bra och jag är jätteglad att det går så pass bra, det trodde jag aldrig! (:

idag gick vi upp vid tio, älsklingen gjorde frukost och jag åt keso med hallon och en macka, te och c-vitaminbrus. sen har han fixat med sladdarna i datorrummet som blev jättebra och jag har pluggat (: vi sitter tillsammans i datorrummet nu och det är så himla mysigt! trivs här inne! så glad att vi fixade det här. mormor var ju här i lördags och hon tyckte det var så fint (: trivs så bra här hemma! och att bo med alex. har aldrig varit med om en kille som är bättre att bo med. inget tjat och han är så himla hjälpsam. det är nästan jag som är slarvigare.. det blir väl så.. man slappnar av mer :P

idag ska vi bara ta det lugnt, vila ordentligt och bara mysa! äta gott och kramas! deklarera ska vi göra också! så man får pengarna innan midsommar. skönt med extra stålar.  vi började spara till insatsen till vårat drömhus förra året och där åker dom in också! har också massa ritningar på huset och idéer. vi sitter ofta och pratar om huset. båda är helt inställda på hus! det ska bli så jäkla underbart, planerar runt när vi är 27, 28! (:

ska kika runt lite på nätet nu. och sen plocka lite här hemma! bädda sängen och så. hoppas ni får en jättemysig dag & kväll. hörs sen!

puss&kram <3



vi har plockat bort dörren in till arbetsrummet och det blev så himla mycket större. skönt! (:




Kommentarer
Postat av: Tessan

I miss you like crazy!! Längtar tills vi ses igen hjärtat. Tänkte på den där middan, om vi ska kanske ta det den här helgen som kommer? Fast åandra sidan så kanske alex jobbar :(

Hoppas inte!

Tänkte, då får vi ju mer tid tillsammans.

puss puss

2009-04-13 @ 16:59:10
URL: http://youremyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback