snart god natt.

sitter och kikar lite på olika bloggar innan jag ska krypa ner i sängen. har suttit bänkat framför tvn ikväll och tittat på husfruarna som resten av bloggvärlden också verkar ha gjort ^^ älsklingen tände ljus och dukade fram fika. så mysigt! jag duschade och tvättade håret innan husfruarna började och smorde in mig och satte på mig en ny pyjamas och fårskinnstofflor. sen kröp vi upp i soffan och drack te och kramades! mysigt!

hjärtat står i duschen nu och jag håller på att stänga ner här. ska skaka täckena och sträcka lakanen och lägga mig och läsa! & ligga på spikmattan också. har legat på den varje dag sen vi fick den och det är helt klart mycket bättre! (inom många områden) så det var en bra köp, mycket bra (:

imorgon vilar jag! om jag orkar ska jag och helena ses och fika och det hoppas jag att jag orkar, för det var allt för längesen vi sågs nu. alex ska iväg och byta till sommardäck och tvätta & vaxa bilen.. så jag blir ensam imorgon här hemma några timmar. helt okej (: kan jag läsa massa olästa inredningstidningar, finula lite på min bokrecension och fixa lite här hemma! ta ett bad och kanske göra en ansiksmask.. om jag orkar vill säga (;

hoppas ni sover så gott! vi hörs mer imorgon, puss&kram!



hittade den här söta på tradera! gillar den jättemycket! (: får se om jag bjuder!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback