sova

hej på er och tack för fina kommentarer, sms och mejl <3 glad jag blir. gladare (: jag måste bara säga att jag är oerhört glad att ni bryr er. jag är eller har varit det det senaste året personen som alltid stöttar och jag måste erkänna att det är skönt att få stöd tillbaka. och man märker verkligen att ni bryr er. tack mysan & tessan för era sms och petra för dina mejl. och alla ni andra som skrivit här. hoppas ni vet hur mycket det hjälper.

vi har tittat på raw comedy club med shane, han är så jäkla rolig. bara massa invandrar skämt. kul är han (: så vi fick oss massa goda skratt och det behövdes. många känslor i dag med andra ord! och som du skrev carro, att gråta renar verkligen! så skönt. man känner sig som en ny människa. man borde släppa på sånt mer. kanske ska införa en kvällsrutin att gråta en skvätt, haha (:

jag har precis bäddat rent i sängen samtidigt som jag pratade med mamma i telefon, så himla skönt med headset! det blev vita påslakan och dom här örngotten. (dom mörkgråa med massa rutor..) blev en fin kombination! vi ska strax krypa ner i sängen och kramas, läsa, ligga på spikmattan och ses sussa. ska bli skönt faktiskt! är riktigt trött i huvudet. imorgon ska vi upp och städa! föreningen eller styrelsen i vårat bostadshus har ställt hit en stoor container, och det ska bli fruktansvärt skönt att rensa! jag vill göra iordning på balkongen snart och det ska vi också (: när allt bråte är väck! ska lägga trätrall, köpa nya balkongmöbler och pyssla med lite annat. så snart blir det mer inredningsinlägg igen (: för er som gillar sånt ^^ sen ska jag på middag hos ann, vi var bästisar när jag gick i sjuan & hon i åttan. ska bli jättemysigt! alex åker till sina föräldrar och umgås med dom under tiden.

ska läsa mina favoritbloggar nu och sen hoppa i säng. väntar på alex som gör sig klar för natten. ska bli så himla mysigt att ligga nära honom, se på vackra alexander när han sover. snusa i hans nacke och bara njuta av att han är min. känns overkligen ibland att ha en sån fin person brevid mig, som jag ska leva med resten av livet. love is lovley!

sov så gott alla prinsar & prinsessor! imorgon är det en ny dag! med nya möjligheter! vi ses då!

puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Surya

Hej gumman, vad tråkigt för er :-( Hoppas ni kan fina någon slags frid i det hela snart. det är svårt!!!

Du gör så rätt i att inte springa iväg ifrån känslorna längre.



Angående glasögonen, är det ngn styrka i de? För ska jag välja mellan de och dina andra fyrkantiga så vinner de andra STORT, det känns som de passar DIG bättre. Men om det inte är fråga om antingen eller så är det ju skitkul att variera sig.



All styrka till dig och din familj



kramar

2009-04-23 @ 23:44:30
URL: http://www.poppelena.blogspot.com
Postat av: Gina

Vet inte vad jag ska skriva,kan bara säga att jag vet vad ni går igenom & jag är glad att ni har varandra.



Så istället för ord skickar jag många kramar & tankar till er. Sköt om er!



2009-04-24 @ 09:17:20
URL: http://hosgina.blogspot.com
Postat av: Mysan

jag ÄLSKAR dig forever and ever<3

2009-04-24 @ 22:32:53
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback