underbara fredag!

så var det helg igen! mysigt med det fina vädret, man blir så himla lycklig! jag har precis ätit frukost och ska klä på mig snart och gå ut och promenera i det fina vädret! håller på att ladda min mp3 så den kan hänga med också (:

jag och katterna har varit ute på balkongen och lapat sol för fulla muggar! det är ganska varmt i solen, men det blir nog ändå en lite tjockare tröja under vårjackan!

ikväll blir det gymmet och springa på bandet och lyfta skrot! sen hem och slappa, titta på film, njuta av ledighet och läsa i min bok! ska verkligen ta vara på den här helgen. på måndag är det ju fullrulle igen (: den här veckan har ändå varit lugn! eller vänta nu.. det är nog nästa vecka jag har påskledigt :P inte i studierna dock, men från lyra! distansstudier tar inga ledigheter! skönt tycker jag, så man blir klar någon gång (; efter engelskan är klar (om 4 veckor) så ska ag läsa två ämnen samtidigt på distans och då är jag klar fyra veckor innan komvux sätter igång! så det blir en månads sommarlov! härligt! då blir det mycket mys, bad och utflyckter vill jag lova! (:

ha en strålande dag allihopa! puss&kram!






haha galen som vanligt. tagen på våran bilsemester 07!


Kommentarer
Postat av: Johanna

åh, härliga bilder fina du <3 du är så söt!



PUSS <3

2009-04-03 @ 12:43:28
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback