en riktigt bra kväll!

god kväll vänner!

uj vilken fantastiskt fin och mysig kväll det varit! det blev lite spontant sådär (: från börjar var det tänkt att jag och mamma skulle kolla film, ha lite myskväll och så.

sen ringde jag henne och frågade om vi inte kunde äta kräftor och att hon skulle bjuda med mormor! så så blev det (: sen hörde min barndomsbästis cissi av sig och frågade om vi skulle ses, så jag bjöd in henne på våran lilla kräftskiva också! och hon ville gärna komma, jätteroligt då vi inte setts på flera år. har ändå känt varandra sen vi var typ tre år! (:

så jag och älsklingen städade här hemma, han är så gullig som alltid hjälper till så mycket <3 världens bästa! gjorde iordning mig och gjorde en västerbottenost paj, och la upp kräftor, skar upp baugetter och gjorde sallad.

sen vid sex tiden kom cissi först med jättefina blommor som fick stå i våran jättevas! fick vita gladiolus! jättefina (: blev så glad! sen kom mamma och mormor vid sju tiden och då blev det fördrink varsinn mojito med mynta, lime, vodka, sprite och is. trevligt med fördrink (: satt och myste och pratade i vardagsrummet innan vi satt oss i köket och åt först pajen med sallad och sen satt vi och tryckte i oss två kg kräftor. hjälp vad mätta vi blev (: men hur gott som helst var det!

när mamma och mormor tackade för sig runt elva tiden så gjorde jag och cissi iordning varsinn kopp te, tände ljus, och gjorde efterätt. sen satt vi oss i soffan och tittade på några sex and the city avsnitt och myste (: sen vid ett gick vi till tåget och kramades hej då och sen små joggade jag hem. så nu ska jag snart hoppa in i duschen och bara duscha av kroppen innan jag går och lägger mig (:

hur som helst, kvällen har varit riktigt bra (: en bra start på helgen! tack för ikväll <3

ang. en kommentar jag såg nu när jag gick in.. om att jag skriver samma saker hela tiden.. jo, jag vet ju att min blogg blir mer eller mindre lidande. jag började skriva den här bloggen när jag var sjukskriven och nu har jag börjat plugga, jag har tagit upp kontakten med de flesta av mina gamla kompisar och jag lever helt enkelt på utsidan av datorns värld. jag älskar bloggen, missförstå mig inte. men det finns så himla mycket mer än att sitta timtals vid datorn. det har varit lite mycket nu på sista tiden och det har varit flera ggr som jag funderat på om jag ens ska ha kvar bloggen. men samtidigt vill jag ju det. så, ni får helt enkelt sluta läsa, eller förstå och det vet jag ju att ni gör.. att jag har ett liv utanför bloggen också. och är lite smått tom i huvudet ): lite bloggtorka kanske? hur som helst (:

nu ska ni få se lite bilder från ikväll. blev inte alls många, men några (:

imorgon ska jag och alexander hem till min farmor och farfar och fira farmor sm fyller 65 år (: ska dit vid två och sen senare kommer mamma över. vi ska nämligen ut och partaja imorgon inne i stan (: ska bli mycket trevligt. det blir massa kompisar som ska ut! det var lite lustigt.. en av kompisarna som umgås med calle som jag umgås med jobbar på svt och mamma älskar hans program osv.. så var jag ute med honom bla förra helgen, han är 38 år och mamma är ju 41.. så berättade jag att jag varit ute med en kille som hade ett program på tvn.. så visade det sig att hon brukar kolla på det och tycker om det. så imorgon blir det en liten blind date (; kul va. så mamma hänger med. ska bli jätteroligt. hoppas dom trivs. han heter christopher o'regan. lite pirrigt är det. men det ska bli kul iallafall (: ndet var som nadia sa "va kul att du hänger med någon som din mamma sitter och kollar på, på tv" haha. mm. så så ligger det till. imorgon händer alltså det. sen får vi se vad som sker på söndag. antagligen hemmamys med mjukisbrallor, osminkad, massa filmer och bara mysa runt. låter som en bra helg tycker ni inte? (: vad ska ni hitta på i helgen?

nu ska jag duscha, ringa min älskade alexander och prata. saknat honom så mycket ikväll. saknar honom alltid. och nästa vecka när han är ledig ska vi minsann ha massa myskvällar, det ser jag fram emot. kramas, mysa, och bara vara nära. helt underbart <3 jag älskar dig!

sov så gott nu! dröm sött! puss&kram <3

 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback