Fredag!

hej på er! (: mår ni bra? jag har precis skickat in mitt delprov. skönt att ha det gjort. har gjort närvarouppgifterna också och nu är det bara liiite kvar på uppsatsen, sen är det HELG :D underbart! ikväll ska vi till helena och joakim på middag. ska bli riktigt mysigt! och jag har hört att det ska bli mycket god middag som bjuds på (: antar att killarna kommer spendera någon timme vid tvspelet, så jag och helena får lite tjejtid tillsammans!

nu när jag är klar med uppsatsen ska jag och älsklingen städa här hemma. dammsög inte igår och allergin är inte att leka med. så det ska vi pyssla med, göra oss i ordning, duscha och ja, sen åker vi runt halv sju så vi är hos dom vid sju tiden. gud vad man uppskattar helgerna när man pluggar så mycket i veckorna. helt underbart att bara få kolla på en film..! eller läsa en bok (som inte handlar om regeringen och samhället) haha. och ja, bara umgås.. och framförallt SLAPPA! gud va skönt ^^

ikväll blir det svarta leggings, svart linne, svart & vit randig kofta och den ljusblå (jeansfärg) kjolen med stora fickor från monki. ska fota sen!

ska kolla runt lite på nätet nu. men vi hörs lite senare! ha en jättemysig fredag nu och njut av helgen!

puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Johanna

miss you fining <3

2009-08-14 @ 14:01:57
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Micke

vacker blogg du har!:)

2009-08-14 @ 23:13:21
URL: http://strangebakery.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback