god kväll.

vi har haft en sån där dag där man gör precis vad man känner för. så skönt (: har storstädat, tvättat, pysslat, myst, tittat på film, ätit glass i solen på balkongen, suttit vid datorn och planerat kök, busat med katterna.. ja, bara myst alltså (: älsklingen duschade nyss och nu ska jag hoppa in. älskar att duscha på kvällen. och hoppa i pyjamasen och tofflorna. det är vardagslyx för mig (: ska göra te och krypa upp i soffan brevid varandra och titta på james bond 2. inte mitt val av film som ni kanske förstod, men när älsklingen sa "du kan väl sy eller någonting medans jag tittar" så visste jag på en gång att jag hellre ville sitta med honom och titta på filmen. självklart. han kollar ju på tusentals romantiska tjejfilmer med mig (: ska bli jättemysigt ialllafall.

det var skönt med en sån här dag. imorgon är det fullrulle med salongbesök och färga ögonfransarna, läkarbesök och såklart plugga! ska börja skriva på min inlämningsuppgift tänkte jag (: sen blir det myspyskväll med darlingen.

får se om jag sätter mig här igen. antagligen kommer vi gå och lägga oss efter filmen, så vi orkar imorgon. ska upp vid nio (: så så farligt är det inte!

sov så gott, om vi inte hörs mer. puss&kram <3





Kommentarer
Postat av: dagenskreativa

Ni har det så snyggt hemma:)



Kram Anna - dagenskreativa

2009-08-04 @ 00:13:21
URL: http://dagenskreativa.blogg.se/
Postat av: sandra

Hej, verkligen jättefint! Undrar vart du köpt den turkosa lampan som hänger på bilden ovanför köksbordet?

2009-08-04 @ 14:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback