God morgon söndag!

jag är verkligen värdelös på att komma på bra rubriker.. haha. samma sak varje gång (: men men så är det och det är ju trotts allt innehållet som är det viktigaste! visst!?

vaknade när klockan ringde. så trött! men det var bara att masa sig upp! började att plocka undan allt jag spritt ut igår kväll när jag gjorde mig i ordning! smink, hårför, kläder, skor, plattång, hårprylar, krämer.. ja ni förstår. så det gjorde jag medans älsklingen gjorde frukost (: sen har vi städat, dammsugit och torkat av allt med ajax citron. luktar godis här hemma! (:

älsklingen är och hämtar my. smsade henne och skrev att det såg ut som ett smärre kaos här hemma. så jag ska fixa klart, bädda sängen osv och hoppa in i duschen. ska bli skönt! utestället vi satt först på igår satt folk och rökte. såklart, det var ju utomhus, så en dusch sitter fint nu!

det är verkligen påväg att bli höst nu! det blåser massor, löven börjar falla ner på marken och det är kallare på kvällen. men jag älskar hösten. älskar alla årstider, men just hösten. alla vackra färger, stickade mysiga koftor, stövlar, tända ljus, filtar. myspys! så hösten är mer än välkommen!

ska dra ut my på en mysig kvällspromenad sen. kanske gå ner till sjön och sitta där och prata. älsklingen åker till hans föräldrar ikväll. så vi ska ha en riktig myskväll här hemma (: film, mys, te, promenad, massa kramar och umgås. saknat henne så mycket! ev. så ska vi åka och hälsa på mamma också (: ta en fika med henne. och så skulle vi höra av oss till calle för en fika också!

ska sätta fart nu.. passade på att blogga när jag ändå satt på toaletten. haha. det gäller att vara effektiv (;

hörs sen kära! ta hand om er nu och ha en mysig söndag! <3 puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Andie

Gud vilken fin header du har. Jag gillar verkligen din design. Ha en fortsatt trevlig söndag.

2009-08-16 @ 13:33:26
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback