God natt!

hej hej (: sitter och äter två knäckebröd mackor med skinkost och ett glas med proviva blåbär. gott! är alltid så hungrig på kvällen, så det där med att inte äta efter sju fungerar inte för mig ^^ jag äter helt enkelt när magen kurrar. bäst så!

istället för att kolla på film, satt jag mig i köket och började bläddra igenom IKEA katalogen för 2009. inget "oooh" och "åååh" ne, jag tycker ikea känns ganska tråkigt nuförtiden. visst, perfekt att handla små saker. men inga stora möbler. nej, sånt köper jag hellre på andra möbelkedjor. ikea känns lite flowerpower.. och som ni vet så är jag en sucker för stilren inredning. men det är ju tradition att kika i det blågula varuhusets katalog när den dimper ner.

ska snart (efter mackätandet) gå och borsta tänderna och bädda upp sängen. vika ihop överkastet och sen sjunka ner i sängen. alexander ringer nog vilken sekund som helst också <3 han brukar äta vid ett tiden, så snart så (: ska bli mysigt att få prata med honom! han har varit iväg med en arbetskamrat och då känns det inte så bra att sitta och gullprata med varandra (; inte så shysst mot hans kompis kanske..!

är det redan tisdag imorgon? vart tog den här dagen vägen.. hur som helst. imorgon är det tisdag, ja. och jag ska (tror jag) till lyra. ska ringa imorgon. för jag är så glömsk. sen ska jag plugga och sen på kvällen är planerna att träffa bästa calle och umgås lite! (: är så glad att vi tagit upp kontakten igen. han är en riktigt bra kille!

ska ta och hoppa i säng nu! sov så gott <3 puss&kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback