god natt!

vi har precis sett en film som var riktigt gripande. "i skuggan av värmen" ← trailern. så nu måste jag läsa lite roliga bloggar innan jag somnar (: ska bli så skönt att gå och lägga sig. ska bläddra lite i nya topp hälsa och kramas med min underbara make innan vi släcker lampan. söndagen har varit helt underbar med en underbar vän. så glad att hon är här! vi lagade och åt tacos med tända ljus, suttit lite här vid dator, pratat, skrattat, myst och tittat på film. en mysig och lugn kväll. precis vad jag behövde! (:

imorgon är det redan måndag! (: veckorna rusar ju förbi. jag och my ska in till stan och kolla lite i affärer och kanske går vi på bio på kvällen. får se! (: hoppas älsklingen vill följa med! får kolla om det finns några bra filmer som går på bio nu. imorgon sover vi ut, ska bli fruktansvärt skönt att ta igen förlorade timmar från helgen. behöver verkligen sova mer känner jag!

satt och kikade lite på h&m's hemsida förut idag och nu börjar höstkläderna ramla in. ska bli roligt att gå och kika på kläder imorgon. höst och vinterkläder är ju så fint. åh vad jag längtar till hösten nu :D myspys!

ska plugga lite imorgon också, blir mest läsa i samhällskunskaps boken. och nu kommer jag ha dubbelt så lång tid på mig när jag sänker farten lite. men det är ändå skönt att ta lite varje dag, så det inte blir panik sen på slutet ^^

ska läsa runt bland lite bloggar nu och sen borsta tänderna och krypa i säng. tvättade av sminket och satt på mig pyjamas innan vi satt oss och tittade på filmen förut, så skönt att ha det gjort! (:

nej, nu säger jag god natt! hoppas ni sover gott i natt, så hörs vi mer imorgon (: puss&kram kära ni.



en av mina nya tröjor som jag fyndat på rean (: älskar den!



Kommentarer
Postat av: Mysan

du är min luft! Älskardig min prinsessa<3

2009-08-17 @ 18:51:48
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback