In the arms of an angel

jag har haft en jättemysig söndagskväll. låg länge i skumbadet och myste. låg och tänkte och bara va. riktigt avslappnande. nu när det börjar bli lite kyligare ute, så är det ju så himla skönt att värma upp sig i ett bad! (: sen har jag tittat på en film. och pratat med mamma och min kärlek i telefon.

la precis på med alexander <3 längtar tills han är ledig igen. det går inte att förklara hur mycket man saknar varandra när den ena jobbar natt. visst är det skönt att vara ensam också. men ingenting går upp mot att få vara i hans armar. vilken lycka - total lycka! älskar honom obeskrivligt mycket. han är min trygghet. ska verkligen ta vara på hans lediga dagar. planerade lite löst, och det mesta involverar att få vara nära varandra. ett besök till ikea blir det också och beställning av diskbänk till köket som tar lite längre att beställa för att den är måttbeställd.annars är det bara massa mys som våra dagar tillsammans kommer bestå av. helt underbart. om ni frågar mig!

jag har redan på mig en nytvättad pyjamas, ska bli helt underbart att få gå och lägga sig nu. bara borsta tänderna innan och sen så. ska bädda ner mig mellan mjuka sängkläderna från h&m home och läsa topphälsa. en mysig stund och ett bra avslut på den här söndagen.

sov så gott allihopa! imorgon är det redan måndag! ska baka bröd, sy och plugga. vi hörs imorgon (: puss&kram.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback