mjukstart

inte mått helt okej nu på dagen. fy. magen är helt upp och ner ): så jag bänkade mig i soffan med täcke och kudde och satt på en film, åt frukost och har tagit det lugnt! älsklingen  kom upp och kunde inte sova vid två tiden, så tittade vi klart på filmen tillsammans (: mysigt!

tänkte duscha snart och försöka piggna till lite. ikväll ska vi ju ut och jag hoppas verkligen att jag mår bättre. för just nu kallsvettas jag och mår illa. fy fy fy. jag har iallafall bokat bord på pastis i gamla stan till oss. ska bli mysigt att äta ute (: sen får vi se hur kvällen utvecklar sig. är som sagt väldigt trött idag!

våran diskmaskin säckade ihop igår :p inte alls kul att behöva diska för hand. men vad gör man? (: vi ska ju renovera köket snart och vi får se om vi hinner få ut en ny maskin på försäkringen. annars blir det handdisk tills renoveringen är klar! det rann ut vatten på hela köksgolvet igår innan gästerna kom, haha. fick liiite smått panik :p men det löste sig ju tillslut (:

sitter och funderar på vad jag ska sätta på mig för kläder ikväll.. det är ju inte så varmt ute.. det får bli leggings och någon klänning! någonting som är bekvämt iallafall. mamma kommer hit vid 18 och sen åker vi tåg in till stan och möter upp dom andra. kanske sover över hos mamma inatt, får se hur sent det blir. har en orolig make som inte vill att jag åker hem sent. och det förstår jag, det vill inte jag heller.. så vi får se (: antingen sover jag hos mamma eller så tar jag en taxi hem. det är ju alltid mysigast att sova i sin egen säng!

ska rycka upp mig lite nu och hoppa in i duschen. och hoppas att jag mår bättre snart. (:

så vi får se om jag bloggar mer idag, annars imorgon såklart! imorgon blir det mysdag med massa bloggande. det looovar jag (:

ta hand om er nu och ha en jättemysig lördag! puss&kram<3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback